Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (14/96) > >>

medo:

--- Citat: Max011 - 23. 11. 2007. 10:28:18 ---A sad malo jeresi. Imam več dva dvogleda-dalekozora ali mi se dopao ovaj Veber http://www.veber.ru/catalog/1/4/65/čdetails=825
za cenu od oko 100e pa bih molio da malo protresemo šta ko ima da kaže o istom. Takodje se dvoumim izmedju 10 i 8 x42. Znam da ima boljih ali su mnogo skuplji! ;D ;D ;D ;)

--- Kraj citata ---
10x50 i ne da je ruski d4
Dobro izgleda ali mnogi se zale na rusku mehaniku d1

Neno:
Imam Bausch & Lomba 8X50, rusa 7X40 i Zeiss 8X20, a provao sve i svašta, sljedeča kupnja vjerovatno wind river ili Steiner night hunter.
Rusa sam probao nekoliko komada mislim da su optički dobri ali mehanika je upitna, tako da i dva dalekozora iz iste serije imaju totalno različitu sliku, problem je u lošem pozicioniranju leča.
Ipak subjektivni dojam Zeissova i slika kod starih Jena je nešto neopisivo.

Dobar pogled!

medo:

--- Citat: Neno - 27. 11. 2007. 13:46:11 ---Imam Bausch & Lomba 8X50, rusa 7X40 i Zeiss 8X20, a provao sve i svašta, sljedeča kupnja vjerovatno wind river ili Steiner night hunter.
Rusa sam probao nekoliko komada mislim da su optički dobri ali mehanika je upitna, tako da i dva dalekozora iz iste serije imaju totalno različitu sliku, problem je u lošem pozicioniranju leča.
Ipak subjektivni dojam Zeissova i slika kod starih Jena je nešto neopisivo.

Dobar pogled!

--- Kraj citata ---
Bausch & Lomb je ustvari Bushnell. Leupold river messa je fantastican za lov ali mozda Skyangel zna vise jer sam njemu donio.Meni je bio odlican

skyangel:
vidim da me se poteže za jezik. dalekozor je mraaaaak. slika kristalno čista, gledam dugo u noč s njime po prosekama. jako je fino obračen, gumiran potpuno, nema tupih udaraca, robustan jest, no taman. U svakom slučaju, hvala medi još jednom kaj mi ga je preporučio i donio, a vama ostalima ga svakako preporučujem. 2 kolege koji su predani Swarovci su počeli sliniti nad njim dok su gledali kroz njega...

medo:

--- Citat: skyangel - 28. 11. 2007. 08:10:24 ---vidim da me se poteže za jezik. dalekozor je mraaaaak. slika kristalno čista, gledam dugo u noč s njime po prosekama. jako je fino obračen, gumiran potpuno, nema tupih udaraca, robustan jest, no taman. U svakom slučaju, hvala medi još jednom kaj mi ga je preporučio i donio, a vama ostalima ga svakako preporučujem. 2 kolege koji su predani Swarovci su počeli sliniti nad njim dok su gledali kroz njega...

--- Kraj citata ---
;D ;D ;D a jos kad shvate koliko su platili svoje plakat ce u mraku od muke  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju