Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (20/96) > >>

dean:
Imam 10-22X50 Nikon, donio mi je, zna se tko. Dvogled je strava! Već na 10 se vidi sve savršeno kristalno čisto, pitam se ima li potrebe za dodatnim povećanjem, ali je bil ista cijena10X50 pa sam uzeo -22. Imao sam Norconio 7X50, pa to ko da je igračka u usporedbi sa Nikonom.
Znači 7 mi nije bio dovoljan 10 puta Nikon je odličan strojček s kojim možeš vidjeti svaki točku ikre na rogovlju divljači na nekoj normalnoj udaljenosti, 200+ metara bez problema!

Harry P.:

--- Citat: dean - 24. 06. 2008. 08:54:57 ---Imam 10-22X50 Nikon, donio mi je, zna se tko. Dvogled je strava! Već na 10 se vidi sve savršeno kristalno čisto, pitam se ima li potrebe za dodatnim povećanjem, ali je bil ista cijena10X50 pa sam uzeo -22. Imao sam Norconio 7X50, pa to ko da je igračka u usporedbi sa Nikonom.
Znači 7 mi nije bio dovoljan 10 puta Nikon je odličan strojček s kojim možeš vidjeti svaki točku ikre na rogovlju divljači na nekoj normalnoj udaljenosti, 200+ metara bez problema!

--- Kraj citata ---
a koliko košta?

dean:
200 E ako se ne varam. Ali kad gledaš kroz njega nije ti žao ni kune, strašan je.

gogo3006:
Reci mi jeli previše 12x50 .
Olympus ima taj i 10x42 EXPS 1.
koji bi bio bolji?

Harry P.:
odluka je pala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju