Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozori, Bushnell Trophy 8x42

<< < (3/6) > >>

tuzlic:
Skoro kupio iz USA 200 $ sa taksom.. Extra dvogled za male pare a i mozes zumirati, slika po meni i mojoj dioptriji extra u svim uslovima pa cak i u sumrak nije los..

kalnik:
Koliko vidim iz fotografije, jačina je 10-22x50. Kak uspiješ smiriti ruku za stabilnu sliku?

tuzlic:

--- Citat: kalnik - 31. 01. 2010. 19:09:30 ---Koliko vidim iz fotografije, jačina je 10-22x50. Kak uspiješ smiriti ruku za stabilnu sliku?

--- Kraj citata ---
pa do 18 i nekako ali na  22ici bez tripoda tesko, moram se negdje nasloniti i onda je sve ok a slika super stim sto bi zoom mogao biti malo kvalitetniji ,mislim malo je labav kada ga pomices ali ne smeta

darkohunter:
Svakako vredi te pare, ja ga imam i zaista je odličan, do sad mu nisam našao manu a jako sam kritičan inače.... Kupuj i ne brini, za te pare nećeš sigurno ništa bolje naći... Ali ako možeš kupi Minox

SUMO:
Realno gledano, u klasi `jevtinih` Minox je neprikosnoven, a zna se koji je vrh vrhova. El 10x42 je savrsenstvo.
Ko se jos razmislja oko Busnela kroz koji se ``odlicno`` vidi i ostalo - neka pogleda kako je izgledao moj posle par nedelja koriscenja, ovako su mu okular `popravili` za prvu pomoc!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju