Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozori, Bushnell Trophy 8x42

<< < (4/6) > >>

darkohunter:
Vlado, znam da se tebi to desilo sa Bushnelom i da si od tad kritičan prema istom, ali pre će biti da je to sporadičan i pojedinačan slučaj i svakako ne treba generalizovati... Ja imam taj dvogled i jako me dobro služi, kao i mnoge poznanike koji ga izrabljuju i maksimalno koriste pa nisu nšli neku veliku zamerku... Pa i vrhunskim optikama se dešavalo da imaju propust na nekom modelu u pojedinačnom slučaju... Ne dovodim u pitanje tvoju stručnost ni objektivnost, ali biće da sa tim dvogledom samo nisi imao sreće i to je to....

SUMO:
Uvazeni kolega, najskrenije se ne secam da je bilo ko koga poznajem imao problema sa Minoxom ili Svarovskim optikama (ili nekim poput Kalesa, S&B, Meopte ili Leupolda...) A znam ih bar 5 koji su imali problema za Busnelom i optikama i dvogledima.
Za mene je to kinesko sranje i tacka. Ti spadas ocigledno u sretnike zagi sa busnelom.

darkohunter:
Može biti, za sad me služi, nadam se da se neće nešto promeniti.... z14 Naravno, Minox je moja preporuka uvek

Lazar:

--- Citat: SUMO - 01. 02. 2010. 15:54:37 ---Uvazeni kolega, najskrenije se ne secam da je bilo ko koga poznajem imao problema sa Minoxom ili Svarovskim optikama (ili nekim poput Kalesa, S&B, Meopte ili Leupolda...) A znam ih bar 5 koji su imali problema za Busnelom i optikama i dvogledima.
Za mene je to kinesko sranje i tacka. Ti spadas ocigledno u sretnike zagi sa busnelom.

--- Kraj citata ---
ja postu nebi nista dodo al bi nesto oduzeo a to je ova rijec "kinesko"  teaa

tuzlic:
E da malo komentarisemo oko neceg drugo a to je , da li na svim dalekozorima nebitna marka ili cijena dalekozora ,poslije hladnog dana u lovu dodes kuci a ono ti odmah zarose sociva tj. stakla dalekozora ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju