Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dalekozori tvrtke "Luger"
kalnik:
Daj, nemojte se zaje..... Pa nije mi valjda i Zeiss kineski. Odma ga idem razbit ;D
DogHunter:
--- Citat: kalnik - 29. 06. 2009. 19:19:51 ---Daj, nemojte se zaje..... Pa nije mi valjda i Zeiss kineski. Odma ga idem razbit ;D
--- Kraj citata ---
http://www.martinmicroscope.com/Brands.htm
Carl Zeiss is a high quality German brand famous for their quality optics. Zeiss, along with Leica, Nikon, and Olympus is one of the four full-line microscope manufacturers in the world today. Like Leica, they now have facilities around the world, so many lower end Zeiss microscopes are now made in Mexico and China (see Motic above)...
Zasad u Kini proizvode samo optiku za mikroskope i mobitele. Ne znam što ih spriječava(barem javno) da i dalekozore tamo rade. Btw. pogledaj ostala imena na ovoj stranici koja imaju svoje pogone za proizvodnju optike u Kini; Rekao bih svi :D
Kina danas proizvodi i mnoge kvalitetne stvari, jasno; pod nadzorom zapadnih kontrola. Ako mogu lansirati čovjeka u orbitu, što im je napraviti jedan kvalitetan dalekozor?
magwin:
točno!
i veliki veliki dio Mercedesa je iz Kine i svi mi uopće ne slutimo šta se sve tamo radi ali svi oni imaju svoj nadzorni odbor koji štiti njihovo ime, kvalitetu....
ivo samoborec:
...tako je i Turska radi djelove za M E R D U:::::::
shandi:
Nemojmo generalizirati i zavaravati se da Kinezi rade samo škart robu. Tvornice koje rade po certifikatima i licencama, nemogu raditi nekvalitetno. A takvih tvornica u Kini ima malo puno više. A os tručnim ljudima da i ne pričam. Treba se samo paziti falsifikata i škart robe, a ta se jasno primjećuje golim okom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju