Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dalekozori tvrtke "Luger"
7X64:
DogHunter Koliko para toliko muzike.
A LUGER ne proizvodi oruzje vec se tude prodaje pot tim imenom vani npr.zastava m70
DogHunter:
Tnx. ekipa na iskustvenim podacima.
Ma ja se zapalio na ime "Luger", reko to nešto super ... kad ono komercijala :D
ivo samoborec:
neznam 7x64...ja imam stare kataloge od kettnera i tu ima posebno lugerove puske a posebno zastavine...nebih rekao no na puski je izgravirano ime luger mada je sve napravljeno u sistemu mauser 98...zastava je firma za sebe...sada pise zastava arms...i tako dalje.
DogHunter:
Malo sam kopao po podacima za prizvodnju dalekozora i našao jedan vrlo zanimljiv podatak.
Velik dio poznatih, renomiranih i onih manje poznatih marki ustvari neproizvode dalekozore sami(u Europi ili SAD-u), već ih naručuju u jednoj specijaliziranoj velikoj kineskoj tvornici u Kunmingu http://www.binocularschina.com/
Naručioc ustvari diktira što će se ugraditi u njegov finalni proizvod; od kvalitete i vrste prizmi, kvalitete i vrste coatinga, te sam dizajn ... zbog ovog zadnjeg imamo poplavu sličnih optičkih proizvoda, iako se neradi o istom brendu.
Odande naručuju najčešće one komercijalne tvrtke tipa Bresser, tasco, Bushnell, Norconia, TS, Oberwerk,... vrlo vjerovatno i Luger, ali i slabije modele poznatih kao što su Zeiss.
Neno:
--- Citat: DogHunter - 27. 06. 2009. 00:17:48 ---Tnx. ekipa na iskustvenim podacima.
Ma ja se zapalio na ime "Luger", reko to nešto super ... kad ono komercijala :D
--- Kraj citata ---
S takvima oni i računaju ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju