Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (3/63) > >>

dean:
Odlična igračka, ali ju je teško nositi u pirš recimo.

blackpowder:
to ti je za čeku, kad hoćeš brojati divljač pa slikaš kapitalce odmah. A nije ni neka drama cijena 550-600€ čini mi se moram provjeriti

isa:
blackpowder , zanimljiva mogućnost durbin i  mogućnost snimanja u jednom uređaju.
Ipak više sam ljubitelj   dalekozora,čisto iz praktičnih razloga ,ja bi volio da je promjenjivog povećanja  a trenutno koristim  fiksnog povećanja  12 x 50.Slažem se da za osmatranje  služi dalekozor a za nišanjenje optika.Ponekad kada bi ga zaboravio a imao  karabin ,naravno da sam  tada koristio   optiku  za osmatranje .
Već dugo godina ga ne zaboravljam jer  ga više i nevadim  iz ranca ,tako da su dalekozor,nož,konop  i tanka kišnu kabanica i jedan narezak obavezni dio sadržaja mog ranca .
Pošto na  kundaku puške imam  redenik za 5-6 metaka a pušku rijetko zaboravljam,imam  u biti uvijek ako uzmem pušku i ranac  ono najneophodnije za lov. ;) :D

Tihomir:
Na prvom mjestu u lovu - dvogled,meni je isto stalno u autu.
Ne volim teorije starijih lovaca: "Pa zato imaš varijabl,staviš na 10-12 vidiš šta je,vratiš i pucaš" i kad ih nešto kažeš onda slijedi: "Gdje si ti bio kad sam ja..."

Eto meni je važan i u šetnji prirodom,a pogotovo u lovu.

draganco:
Odlazak u lov Krupne divljaci bez solidnog Dvogleda(ne nikako).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju