Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (42/63) > >>

Goran:
Nedavno sam nekim prijateljima nabavio 3 ovakva dvogleda Vortex Vulture 10x56 i jako se pozitivno iznenadio koliko svjetla i kvalitete pod slabim svjetlosnim kondicijama za tako malo love. Sva trojica su jako zadovoljni dvogledom i mislim da je to bas dobra specifikacija za vase lovne prilike i neprilike ( 8x56 i 10x56).  jedina mala zamjerka je da je dioptrijski kotur ili stimac dioptrije na centralnom tocku gdje se namjesta ostrina pa se moze desiti da to greskom pomaknes dok stimas ostrinu/ distancu pogotovo ako nosis rukavice. Inace jako lijep i ne pretezak dvogled odlicnih karakteristika. Cijena kod nas je AUD $ 660.00. Bas u gostima imam jednog iskusnog  lovca iz RH koji ga je vidio i usporedio sa svojim Swarom i odmah narucio jednog kad je vidio koliko je Vulture dobar. Inace se lovci iz vasih krajeva cesto iznenade opremom koju srecu kod nas a koja nema vase Evropske cijene a nudi jako puno kvaliteta.

demetra:
Zeiss Bildstabilisiertes Fernglas Spezial 20x60 S.Hvala na savjetu ali  mislim da si stvarno preterao. Interesira me  što bi se moglo kupit za 200 € ili tu negdje.

magwin:
Nikon Action 7x50,8x40 su oko 100 eura i sasvim dobro služe.  d1

demetra:
Kdje se može kupit Nikon Action 7x50.

magwin:
koliko znam zaupnik za Nikon u  RH je Fototeh Zagreb a ima ih posvuda ali oni bi trebali imati najbolju cijenu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju