Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dvogled- nužan i potreban
Antezg:
Gdje ovo ode od dvogleda... :D :D
medo:
--- Citat: File - 10. 06. 2008. 12:07:36 ---Ma daj medo posvađat će mo se,pa nemoj mi reć da su i tebe japanci obmanuli svojim jeftinim kolicima,
to što švabo ima u serijskoj opremi japanac nema ni u pripremi za 2021!Svaka njima čast za neke stvari tehničke ali auta brata se voze u europi a oni dole nemaju vremena za uživat u autu pa ih ni nije briga.
Kad sidneš u novu peticu (bmw) a ono masaža siceva head-up displej (prikazuje sve podatke na šajbi) memorija siceva za 3 vozaća,sam koći sam pali svjetla,sam pali brisaće,samo što ne leti!
Bez da se iko ljuti ko vozi japanca imam i ja jednog ali švabo je švabo!japanci rade najbolje motore na svitu i tu im svaka čast Yamaha,honda,suzuki,kawasaki ali auta ipak ostaju u europi
--- Kraj citata ---
Ne bih se nikako slozio dok god Nijemci koriste jeftine elektronicke sklopove.
BMW je samo sjena za jedan LEXUS.
Dalje ne bih jer ove japance sto se vozaju nasim cestama u Dubaju vozi sirotinja.Japanci imaju mnogo toga sto Europa nece nikad ni vidjeti,nazalost.
Svabo izgleda super ali jebes to kad su nepouzdani.
Neno:
Ne bih se nikako slozio dok god Nijemci koriste jeftine elektronicke sklopove.
BMW je samo sjena za jedan LEXUS.
Dalje ne bih jer ove japance sto se vozaju nasim cestama u Dubaju vozi sirotinja.Japanci imaju mnogo toga sto Europa nece nikad ni vidjeti,nazalost.
Svabo izgleda super ali jebes to kad su nepouzdani.
[/quote]
Usput Toyota od 2005 nije kruto vezana uz Denso, tako da se danas na Toyoti (a Lexus je Toyota za bogate) može nači sve od Boscha do VDO-a, kao što rekoh kineska masovna proizvodnja=kikiriki kvaliteta.
Evo vam jedna sličica, koja se do danas več vjerovatno promjenila da vidite ko tu koga ;D a da vam ne pričam kakva je situacija s mega korporacijama tipa Bosch, Schaeffler ili Tenneco koje ih sve skupa snabdjevaju.
medo:
Neno sva ja to kuzim samo sto se ti Lexusi i japanci inace puno teze kvare od ovih iz EU ili SAD.
Gdje god odem uvijek ista prica,nijemci su sve losiji. Jedino hvale Forda i Audi zadnjih godina da se drze kako treba. Prijatelj koji vodi VW testiranja,a donedavno mercedes kaze mi ako zelis pravoga zaobidji sve osim Audija,Forda ili Japanca.
Isto kazu i na Top Geer tako da tu ima nesto.
Medjutim mi odosmo u OT pa se zadrzimo radije na optikama i Kahlesu.
d4
Lazar:
ford ;D :o ččč ::) ;D :D ;D z1 ;D ččč ::) ččč
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju