Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (14/63) > >>

PinzHunter:

--- Citat: Goran - 22. 07. 2009. 14:19:10 ---Stainer dvogledi su kvalitetni i velikom kolicinom u u potrebi u vojskama svijeta. Nije moj favorit ali je odlican i na udarce otporan brand. Glavni dvogled prvog rata u Iraku i od tada u sirokoj zemaljskoj i pomorskoj upotrebi. Za lovce sasvim dobar, cvrst i stabilan. Ako imas povoljnu priliku zgrabi ga. Imaju odlican pomorski range od 7x 50 pa na dalje.

--- Kraj citata ---

hvala na odgovoru.čuj i nije neka ponuda jer ovaj  kojeg sam vidio košta oko 800 eura,a nebih da se zalećem pa da se pokajem.kad sam probao nije mi izgledao loš ali prodavac nije imao ništa slično od drugih fabrikata kako bih direktno uporedio više dvogleda.osim toga probao sam ga po danu tako da nemogu ništa reći o tome kakav je u sumraku.

želim dati novac za pravu stvar koja će me godinama služiti jer nemam novaca da svako par godina kupujem novu stvar.za sad se služim ZRAKovim i nije loš,ali u sumrak netrebaš se truditi da išta vidiš.

Neno:

hvala na odgovoru.čuj i nije neka ponuda jer ovaj  kojeg sam vidio košta oko 800 eura,a nebih da se zalećem pa da se pokajem.kad sam probao nije mi izgledao loš ali prodavac nije imao ništa slično od drugih fabrikata kako bih direktno uporedio više dvogleda.osim toga probao sam ga po danu tako da nemogu ništa reći o tome kakav je u sumraku.

želim dati novac za pravu stvar koja će me godinama služiti jer nemam novaca da svako par godina kupujem novu stvar.za sad se služim ZRAKovim i nije loš,ali u sumrak netrebaš se truditi da išta vidiš.
[/quote]

Ako ti treba za noč uzmi nešto iz njihove serije night hunter.

Antezg:
Za 800 eura se može dobiti i Swarovski Habicht

PinzHunter:

--- Citat: Neno - 22. 07. 2009. 15:33:02 ---

--- Kraj citata ---

Ako ti treba za noč uzmi nešto iz njihove serije night hunter.
[/quote]

Neno upravo taj je u pitanju.Vidjeću još u austriji kad budem išao da uporedim nekoliko dvogleda pa da konačno odlučim.Kod Kettnera u Grazu nisam imao sreće.

PinzHunter:

--- Citat: Antezg - 22. 07. 2009. 15:36:04 ---Za 800 eura se može dobiti i Swarovski Habicht

--- Kraj citata ---

u pravu si.ali opet moja prokleština mi neda mira,jer ono što mi se kod swara sviđa već pritiska granicu od 1000 eura,a to je punoooooo love.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju