Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dvogled- nužan i potreban
Neno:
--- Citat: PinzHunter - 23. 07. 2009. 11:15:45 ---Sad sam gledao Olympus 10x50 DPSI i 8x40DPSI,nisu loši ali pošto su MADE IN PRC odmah mi je apetit prošao. >:(
Ni ekser nemožeš kupiti da nije iz PRC
--- Kraj citata ---
Prca nas taj PRC rol
PinzHunter:
--- Citat: Neno - 23. 07. 2009. 12:13:17 ---
--- Citat: PinzHunter - 23. 07. 2009. 11:15:45 ---Sad sam gledao Olympus 10x50 DPSI i 8x40DPSI,nisu loši ali pošto su MADE IN PRC odmah mi je apetit prošao. >:(
Ni ekser nemožeš kupiti da nije iz PRC
--- Kraj citata ---
Prca nas taj PRC rol
--- Kraj citata ---
idu mi na živce.da barem nešto prave a da valja pa nebih ništa reko.ovako baš su bzvz
Goran:
Made in PRC je stari trik i internacionalno ilegalan kao oznaka jer se time krije pravo i poznato porijeklo proizvoda. Vec 20 godina radim sa Kinezima i bio sam tamo stotine puta i mogu reci da ima dobrih proizvoda ali u glavnom se samo radi o zgrtanju love i prevarama sad zavisi od kupca kolika i kakva je prevara ili usteda na materijalu ili radu. Nekad davno stvari su bile bolje i bilo je vise kontrole a sad su stvarno otkacili za dolarom i svi hoce preko noci da se obogate. Posto nema kontrole skoro svi poznati brandovi se kopiraju ali srecom evropski su im slabo poznati u sferi naseg lovackog interesa pa za sada padaju samo Tasco, Bushnell i japanci. Nedaleko Hong Konga postoji citav niza tvornica kopija opticke opreme, satova, kamera i ostale turistima interesantne opreme. Sad Kinezi kupuju poznatije stare brands pa se s njima igraju prije nego globalno trziste sazna ko je trenutni vlasnik.
HS-2000:
Kolega gorane ako nije problem može malo objašnjenja nama laicima šta sve znače te kratice
PRC; 10x50 DPSI jer stvarno danas toga puno ima i ne zna se tko pije a tko plaća...
Aguila:
PRC= Public Republic of China ili ti Narodna republika Kina. d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju