Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
ZEISS CONQUEST 10x42 HD
pepi2:
--- Citat: papkar - 28. 02. 2012. 17:59:44 ---I pepi kako se ti čini(malo rječima), jel se isplati kupiti ili još malo šparati pa uzeti nešto razvikanije(skuplje) modele?
--- Kraj citata ---
Veliki pomak na bolje sta se slike tice.Meni djeluje isto kao Meopta samo sto mu je ergonomija poslovicno puno bolja. Jako je slican kako ti kazes razvikanijim modelima a po mome subjektivnom misljenju za stepenicu , cak dvije iznad Doctera koji meni opet nakon puno gledanja nije legao i sigurno tvrdim da je i Meopta za stepenicu iznad.
Moram reci da sam usporedjivao u hali ,vani bi mozda bilo drukcije, Conquest, Meopta, Swarovski SLC, Victory, vrlo,vrlo slicni.
papkar:
Slika je svejedno bila kristalno čista, vjerojatno? Ma treba če prije kupnje usporedit sa nekim drugim u sličnom rangu cijene pa se onda odlučit ako če trgovac bit tako razuman da mi to dopusti!!
pepi2:
--- Citat: papkar - 28. 02. 2012. 22:11:22 ---Slika je svejedno bila kristalno čista, vjerojatno?
--- Kraj citata ---
Da
Neno:
--- Citat: likabrinje - 28. 02. 2012. 18:42:20 ---
--- Citat: papkar - 28. 02. 2012. 17:59:44 ---I pepi kako se ti čini(malo rječima), jel se isplati kupiti ili još malo šparati pa uzeti nešto razvikanije(skuplje) modele?
--- Kraj citata ---
Kolega ja bi ti preporučio (steiner nighthunter),imam ga i mogu ti reć da je odličan dvogled...Pogotovo u sumrak zagi
--- Kraj citata ---
Odličan dvogled optički ali pretežak i ergonomija mu je u banani, meni ispao iz užeg izbora.
papkar:
Pričekat ču prve teste da se objave onda ču se dalje odlučit! Ako neko zna kakvu stranicu gdje objavlju testiranja neka stavi ovdje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju