Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Samo dragancovo
draganco:
Kao sto volim procitati i pogledati od drugih lovaca slike i price,tako isto zelim i svoje pokazati drugom.Da nisam na ovom Forumu,ostao bih uskracen celog zivota za mnoge stvari iz Sveta Lova d4.
Hvala i pozdrav za sve ref.
SSG:
Čestitke na odstrelu
dean:
Stvarno ti je bilo prekrasno. Nema riječi. I lov i slike i ambijent. d4 z10 d4 z10 Kapa dolje kolega!
jjukic:
hvala na prekrasno prikazanom lovu i čestitke na nesvakidašnjem odstrelu, jedno pitanje ako nije tajna (tj. žena ne čita forum ;D), koliko košta takva avantura? ludiloo
draganco:
Evo jos jednog lepog provedenog Vikenda.
Poseta jednom lepom Novom Lovistu, vlasnik radni Kolega.
Odlazak na teren, subota jutro,plan-Selektivan odstrel Srnece Divljaci.Na ceku sam bio pre 7 sati.
Oko 7,30 izlazi mi na Parcelu s Repom Srna i Lane.Procenjujem da je Srna Starije grlo.
Odstreljujem je na nekih 80-90 metara, prepunjavam i pucam i na Lane.Oba grla padaju u Vatri.
Procena 7g ili jedna vise.
Zensko Lane. RWS tug od 11,5gr nije pravio velika razaranja.
Poslednji foto za ove Dve Srne.
I na kraju Clan vaseg i naseg Internacionalnog Foruma :laugh:.
U medjuvremenu, pauzu izmedju jutarnjeg i vecernjeg Lova,iskoristili smo za rad.Napravili smo konstrukciju i postolje za jednu povecu ceku.
Jedna od zatvorenih ceka u novom lovistu, za nedaj boze moze posluziti i za prenociste uz Vrecu za Spavanje.Popodne smo otisli na cekanje Svinja,ali bez uspeha.
Sledece jutro,(danas)ponovo u selekciju na Srne.Ali na ispasu izasla samo zdrava i prava grla.
U povratku sa ceke,kolega dosao po mene Suzuki Vitarom.Obilazeci ivicu Lovista pokraj sume u malobrojnim Vinogradima, registrujemo prvo Mladog Srndaca Vilasa.U sledecem Vinogradu Srna s izuzetno slabim Lanetom(6-7kg),kolega kaze pucaj ga.Malo nije Lovacki,ali moto hauba posluzila kao naslon.Lane nikakavo,pogledajte.
I na kraju prelepog vikenda, divljenje slobodno nebeskom letu Orla Belorepana.
Pozdrav za postovani Audio torijum Foruma Lovac.Info laz.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju