Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
ND-3 laser
lovac 1:
--- Citat: josip89 - 02. 09. 2010. 10:10:52 ---po meni (nisam probo) ali mislim da ona lampa na daljiskni
da je još najbolja tj
stavi se lampa na hranilicu ili šta već i iz čeke se stisne i ona se pali
--- Kraj citata ---
Još kad bi ta lampa imala potenciometar, da se može postupno pojačavati svjetlo to bi bilo savršeno. to nebi trebalo biti preskupo a bilo bi za čeku odlično.
Neno:
Ne sekiraj se skuže one da ih svjetliš, kod mene sa svjetlom možeš pucat jedino nazimad sve starije od godine dana dobije warp pogon kad ih posvjetliš, bez obzira kako doziraš svjetlo.
kmkole86:
--- Citat: lovac 1 - 02. 09. 2010. 11:39:04 ---Još kad bi ta lampa imala potenciometar, da se može postupno pojačavati svjetlo to bi bilo savršeno. to nebi trebalo biti preskupo a bilo bi za čeku odlično.
--- Kraj citata ---
na minus stavis obican potenciometar, na minus ti stoji inace i prekidas da spakujes sve to lepo kupis potenciometar sa prekidacem ali obicno on cakne pa pa msm da je bolje da uzmes obicni. e sada zavisno od sijalice msm jacina itd ce zavisiti i karakteristike potenciometra ali to nije neka svemirska tehnologija odes u prodavnicu elektronske opreme kupis dva tri razlicitih otpora i isprobas i vidis sta i kako ti odg a jos bojle kazes njima zasta ti treba i oni ce ti verovatno izaci u sustret i reci sta bi ti najvise odgovaralo. z10 sada za ove lasere itd je slicno mada oni obicno imaju elektroniku pride koja regulise struju li baterije bla bla bla pa tu se bas i ne isplati cackati.
željko:
--- Citat: josip89 - 02. 09. 2010. 10:10:52 ---po meni (nisam probo) ali mislim da ona lampa na daljiskni
da je još najbolja tj
stavi se lampa na hranilicu ili šta već i iz čeke se stisne i ona se pali
[/quote
najbolje kupit one solarne lampe što se zabiju u zemlju,pozabijaš nekoliko komada oko hranilice,za par dana svinje se naviknu na to i uopće im ne smeta,a kad pogledaš kroz optiku ohaaaaaaaaj kao u betlehemu...
treba probat možda bi uspjelo
--- Kraj citata ---
valdop:
što je je, da je dobra - nije, ali je zato reklama vrhunska . . .
http://www.lasergenetics.com/nd3x50-laser-designator.aspx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju