Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

Odg: POJAČIVAĆ ZVUKOVA

(1/14) > >>

Nosler:
Ovo nije to sto Harry P pita ali pojacava zvuk,stiti sluh i moze se ukljuciti na komunikaciski radio....i grije usi zimi!! happi

HS-2000:
Možda već ima negdje objašnjeno ali ja nisam vidio ččč,
tj. koje su razlike tih pojačivača zvukova-antifona; šta čovjek treba paziti kad kupuje i koliko imaju funcija za zvuk(-prekid koliko sec.itd,itd),naime ima pojačivača ili antifona od 220kn(pevec jankomir) pa do 800kn. Molim samo konkretne odgovore, jer i mene zanimaju takve
naprave-stvarčice... dr.i
Pozdrav

valdop:
kolega HS antifoni su mrtve slušalice, služe za očuvanje sluha od jakih zvukova, kod lovaca prilikom pucanja (na streljani, leteće mete), moje je mišljenje da su one skuplje kvalitetnije. ovdje je riječ o uređaju za pojačavanje zvuka, kako neki zovu - prislušni uređaj, koji nema veze s tim nazivom.

File:
ma da vlado slažem se međutim na vrapćanskom potoku sam puca sa slušalicama koje smanjuju pucanj a pojačaju tihe zvukove... radnik na streljani mi je reka da koštaju 150 eur

valdop:
naravno, to su antifoni kojima neskidajući ih možeš razgovarati ali kad pucaš totalno prigušuju zvuk, zato im je takva cijena, ima i antifona za 100 kn, prodaju se kao zaštitna oprema za drvosječe, odosmo u OT, probati ću naći gdje ovo premjestiti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju