Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

Odg: POJAČIVAĆ ZVUKOVA

<< < (2/14) > >>

salic:
Imam nekakve kineske antifone, one imaju mikrofon no ne pojačavaju. Znači čujem sve što se događa a pucanj priguši. Na trapu mi ih suci ne daju koristiti, samo klasične dozvoljavaju. Koristim ih za statične mete, veliki kalibar. Probao sam na čeki prijateljeve koje pojačaju 3 puta i super stvar jedina im je mana što koštaju 250€ u Ketneru. Ima ih od 150-350€

grga33:

--- Citat: Neno - 09. 11. 2011. 08:45:43 ---Ma kod mene u skupnom lovu prošlu godinu došao majstor s antifonima i to na zborno mjesto.

A šta da Vam pričam, bio je predmet zajebancije do kasno u veče.

--- Kraj citata ---
mogu samo predpostaviti koja je to zafrkancija bila

Nosler:
Jedan pucanj moze za uvijek da unisti sluh(vjerovatno to znate) pa se nikad ne rugam nikom sto pokusava da zastiti "uvo"......ja nisam nesto vrijedan oko toga ali se trudim da budem bolji.. z10

evaeva:
A možda to nisu antifoni za zaštitu od zvuka nego antifoni koji pojačavaju zvuk šta se često može vidjeti kod lovaca na štandu u lovovima na divlje svinje kada znaju dosta pripomoći gdje lovac "dalje čuje" i ima vremena pripremiti se za d7.

magwin:

--- Citat: evaeva - 09. 11. 2011. 19:07:48 ---A možda to nisu antifoni za zaštitu od zvuka nego antifoni koji pojačavaju zvuk šta se često može vidjeti kod lovaca na štandu u lovovima na divlje svinje kada znaju dosta pripomoći gdje lovac "dalje čuje" i ima vremena pripremiti se za d7.

--- Kraj citata ---

d4
pojačavaju zvuk a blokiraju pucanj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju