Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

Odg: POJAČIVAĆ ZVUKOVA

<< < (9/14) > >>

Štef:
strgal mi se ruksak a remen na puški mi je cijeli pa ja budem šrot u cijevima nosil  hao hao hao hao hao hao

zloocko:
 Da li ima na ebay ti pojacivaci zvukova ,ak ima molim link.Hvala  !

Harry P.:

Ima li itko iskustva sa ovim Walkers proizvodima?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1311.R1&_nkw=walkers+hearing+protection&_sacat=0&_from=R40

Za Peltor znam da valjaju i čak sam imao Spor tac ali sam naletio na dobru mušteriju i prodao...  uf

willow:
Ja koristim Peltorove kad sam na čeki i stvarno čuješ svinje na daleko da dolaze. Jedini uvjet je da ne puše ili pada kiša, onda su neuporabljive. Inače super stvar za nas koji imaju problema sa sluhom a i na streljanam vidim da ih opotrebljavaju i to na službenim utakmicama.

Zoran:

--- Citat: willow - 10. 03. 2013. 21:28:44 ---Ja koristim Peltorove kad sam na čeki i stvarno čuješ svinje na daleko da dolaze. Jedini uvjet je da ne puše ili pada kiša, onda su neuporabljive. Inače super stvar za nas koji imaju problema sa sluhom a i na streljanam vidim da ih opotrebljavaju i to na službenim utakmicama.

--- Kraj citata ---

moze se i u tim slucajevima pomoci sa nekim filterima ,,, ali je problem kako ko to moze raspoznati sve ovisi o koncentraciji u tim eksremnim uvjetima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju