Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
Odg: POJAČIVAĆ ZVUKOVA
Zoran:
za one koji žele čuti, naravno, i biti zaštićeni od iznenadnih eksplozija vatrenog oružja.
Poboljšava udaljenosti otkrivanje od kud dolazi zvuk do 5X.
ima neko nekih iskustava sa ovim stvarcicama
aski:
Evo stigle juče za mene i sina cca 60$komad sa poštarinom.Proba odmah sinoć na čeki,toliko ugodno iznenađen da mislim da ću ih i na čeku uvijek nositi.Čuje se žuborenje vode u 150 m udaljenom potoku,hod svinja po vodi u ribnjaku skoro oko 200 m od mene.kad ih skinem kao da sam gluh ništa od toga se ne čuje,ja više nego zadavoljan.
http://www.ebay.com/itm/Howard-Leight-R-01526-Impact-Sport-Electronic-Earmuff-Shooting-Ear-Protection-/251009160377?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a714fd4b9
Dadx:
ovak na oko i po tehničkim karakteristikama mi se jako sviđa, a i cjena je odlična
Dadx:
sorry na duplom postu, al interesira me još par stvari
1. kak se ponaša kad pada kiša
2. kak se ponaša kad puše vjetar
3. kolko je to dobra stvar u zatvorenoj čeki i dali postoji mogučnost postavljanja mikrofona van čeke dok se vi unutra grijete zim
aski:
kiša kao i svaki drugi zvuk za vjetar dobro odrađuju posao spužvice na mikrofonima a za dodatni mikrofon pojma nemam.A imam ih tek jedan dan i za ovo isprobano prezadovoljan jer bolje i skuplje nisam imao priliku probati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju