Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
POJAČIVAĆ ZVUKOVA
Miro:
--- Citat: fazan - 11. 03. 2010. 08:24:26 ---Ajmo dečki !
Fali vam još samo termovizija, radari , satelitsko praćenje i baterija Patriota da se pukne neko nazime.
--- Kraj citata ---
Svaka čast Fazan! Dečki pa gdje je tu ljepota lova. Slažem se sa pojačivaćem zvukova za snimanje zvukova prirode, ali za lov ččč ččč ččč. Kakav je to lov kad je sve predvidljivo, zar nisu iznenađenja ono što diže naš lovački adrenalin ili bi možda bilo najbolje opremiti čeku uređajima koji bi registrirali, odstrijelili, odrobili divljač i da nas nazove da dođemo po to ako imamo vremena.Dečki zar nije najljepše kad ti srnjak dođe ko duh, ili kad se probudiš na čeki, a on pase na 50 m, a ti ne znaš što ćeš sam sa sobom, ili ti vepar dođe odakle nikad nije došao i u vrijeme kad nikad nije došao, ili ti škanjac sleti na glavu na čeki ili, ili, ili. Ali nije sve to bitno i nisam ja taj koji bi trebao držati lekcije, ja ću bez pojačivaća, a vi kako hoćete. d1 d1 d1 zagi
skyangel:
Skroz si u pravu! Gdje je tu onda ljepota?
Gdje je ljepota lova imati Swara na pušci kad i Pro Lux odradi istu stvar?
Gdje je ljepota lova imati krov na čeki? Nezamjenjiv je adrenalin kad gledaš nebo iznad sebe i gledaš oće li ruknut pljusak po tebi ili ne.
Gdje je ljepota lova imati lampu sa sobom kad ideš dole s čeke? Nezamjenjiv je adrenalin kad hodaš do auta po mrklom mraku, a ne znaš dal ćeš stat u kakvu rupčagu i slomit nogu ili ne.
Gdje je ljepota imati dobrog terenca s kojim se možeš dovesti do mjesta odstrela? Ne zamjenjiv je adrenalin kad vučeš 100 kg svinče po blatu 2 km do auta.
O ovim perverzijama sa zatvorenim čekama sa krevetom, grijanjem i kabelskom TV ne želim ni pričati. zagi
antoniog:
Sve je to super sti uređajem ali nitko nespominje kako reagira na KOMARCE ,jer oni su prava napast u našim krajevima.
Miro:
Komarce dois dois dois hao hao hao
skyangel:
Bemti sve! Ovo je dosad najbolja buba u uho u ovoj temi. Majke ti mile, zamisli ljetna čeka, ja sa slušalicama, a trilijarda komaraca oko mene. Glava bi mi se raspuknula majke ti. Al možda imaju ugrađenu elektroniku nekakvu po frekvencijama. Da zujanje ne registrira, a lom grančice registrira. Pojma nemam. U svakom slučaju, jako jako dobra primjedba. d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju