Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
POJAČIVAĆ ZVUKOVA
Harry P.:
Dobro, ajte sad vi dušebrižnici na misu, a oni koji su isprobali ovakav uređaj iz prvog posta molio bih da kažu svoja iskustva jer si ja moram naručiti ne jedan već dva komada pa ukoliko netko ima nekakav popust negdje ili je pronašao ovakav Yukonov uređaj, a da je cijena oko 100 eura (ne viša) može mi se slobodno javiti na PP.
P.S.
Treba mi za osluškivanje ptičijeg pjeva... fre
P.S. poslje P.S.-a
Ljudi moji nesmije čovijek ništa pitati,a da ga odman ne razapnete... pa gdje piše da se ovaj uređaj mora baš koristiti za lov. Evo konkretno, meni treba dva komada iz razloga što mislim sebi uzeti jedan da osluškujem ptičiji pjev, a drugi bih dao svojoj babi koja ima 90 godina da bolje čuje televizor ili kad joj mobitel zvoni.
vuk sa motajice:
Ukusi su razliciti i treba ih postivati,neko voli plavuse neko crnke ;),a ja sve ;D,tako je i u lovu neko ko hoce optimalne rezultate u lovu imace i dobar dzip,i Swara i dobar karabin i municijupa i ovaj POJAČIVAĆ ZVUKOVA.Meni licno takve stvari ne trebaju i necu ih nikada koristiti,a ko hoce i ima sredstva za to uopste ne osporavam ako je zakonom dozvoljeno. zagi
Jedan:
Bože oprosti im jer ne znaju što čine! uf
Schultz and Larsen:
Da tema ne ode u Off t..i etiku... zagi
Tava:
--- Citat: antoniog - 11. 03. 2010. 11:46:46 ---Sve je to super sti uređajem ali nitko nespominje kako reagira na KOMARCE ,jer oni su prava napast u našim krajevima.
--- Kraj citata ---
Pa to ti je tek za komarce ko izmišljeno. Lijepo sjedneš staviš slušalice i jednostavno ih ne uključiš. Čovječe, za ne vjerovati, ne čuješ ni jednog komarca tako da te uopće ne nerviraju pa u miru loviš uf hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju