Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište
Najbolja kamera koja šalje slike
Neno:
Minox DTC1100
400-tinjak € d4
Hlatki:
Ja imam od nedavno spypoint link-micro.
Kod spypointa imas njihovu sim karticu i 100 slika mjesecno besplatno, 250 slika dode oko 5 eu mjesecno, ima i opcija za 500 ili vise slika, sve preko aplikacije na androidu ili iphonu. Slike koje salje preko aplikacije su slabije kvalitete, a orginale sprema na mini sd karticu.
Kamera je kostala 200eu, detekcija 24 m, ir bljeskalica 24m, slike recimo prosjecne, kamera ja minijaturna iako u nju ide 8 baterija, stelanje kamere samo preko aplikacije, i nema video snimanje, opcija u postavkama dosta, slike salje 1-2-4 ili svako okidanje.
Ja sam je uzeo u Sloveniji jer imam i slovenskog signala ali radi i na hrvatskom ali neznam preko koje mreze.
lovnik:
Dali netko ima nekoga u HŠ ili nacionalnim parkovima.
Kaže mi trgovac u jednoj tgovini da su oni prodlai jako puno kamera BolyGuard i da su oni jako zadovolni.
A s druge strane mi kaže kolega lovac koji radi u policiji na uz granicu da oni imau valjda sve mouće marke i modele i da mi ne može preporućiti bilo koju jer da kupim(ako mi je prihvatljiva cijena) jer da isti modeli i marke neke šalju expresnodođe slika unutar minutu,a nekima treba po 10 minuta i kad imaju super signal jer oni imaju neki instrument kojim vide gdje je bolji ili lošiji signal.
Tako da nisam pametan jel dati cca 3000 kn za kameru i da onda lzupam glavom o zid jer nisam zadovoljan,
Lord189:
--- Citat: Hlatki - 01. 09. 2019. 21:34:58 ---Ja imam od nedavno spypoint link-micro.
Kod spypointa imas njihovu sim karticu i 100 slika mjesecno besplatno, 250 slika dode oko 5 eu mjesecno, ima i opcija za 500 ili vise slika, sve preko aplikacije na androidu ili iphonu. Slike koje salje preko aplikacije su slabije kvalitete, a orginale sprema na mini sd karticu.
Kamera je kostala 200eu, detekcija 24 m, ir bljeskalica 24m, slike recimo prosjecne, kamera ja minijaturna iako u nju ide 8 baterija, stelanje kamere samo preko aplikacije, i nema video snimanje, opcija u postavkama dosta, slike salje 1-2-4 ili svako okidanje.
Ja sam je uzeo u Sloveniji jer imam i slovenskog signala ali radi i na hrvatskom ali neznam preko koje mreze.
--- Kraj citata ---
Kolega može li više informacija o cijeni i modelu ove kamere,cijena od 5e mjesečno je i više nego prihvatljiva s tim da imaš app na mobitelu gdje gledaš slike
furyc:
Pozdrav.
Ja imam kamero Hc801m 2G, radi super. Šalje slike na sms. Možem na email poslat slike urađene sa ovom kamerom ako ima interesa?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju