Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Suntec kamere, HC-300,HC-500,HC-700.......

<< < (3/7) > >>

lučkiradnik:
Pozdrav ekipa.
Imam kameru hc500m i sve je bilo ok i uredno je radila.i odjednom mi više nije tila slati slike na e.mail. ponovo sam resetira postavke i poslalo mi je nekoliko slike cca20ak.i opet ništa. ali kad joj pošaljem poruku da uslika ona to i napravi samo neće pošalje na mail. ukratko ona radi slika pohrani na memorisku karticu ali neće pošalje sliku. i čini mi se da mi poremeti postavke. jel ima ko sličan problem da mi pomogne. hvala unaprijed

Ivan113:
Pozdrav,ja imam hc 800m,i u njoj je bila simpa kartica,probavao sam da salje slike na e mail ili mms i nije htjela,kupio sam a1 i salje mms ali e mail nece.Pa me zanima jel neko ima postavke za email(mozda su moje krive)ili ako neko koristi nekakvu tarifu za te kamere,jer na bonove je previse skupo i ne isplati se
Hvala

vukovvi:
može mala pomoć, kako isjučiti i kasnije uključiti pir senzor SMS-om na HC 700g i dali će kamera slikati u medjuvremenu na karticu

grom:

--- Citat: Ivan113 - 26. 10. 2019. 03:11:54 ---Pozdrav,ja imam hc 800m,i u njoj je bila simpa kartica,probavao sam da salje slike na e mail ili mms i nije htjela,kupio sam a1 i salje mms ali e mail nece.Pa me zanima jel neko ima postavke za email(mozda su moje krive)ili ako neko koristi nekakvu tarifu za te kamere,jer na bonove je previse skupo i ne isplati se
Hvala

--- Kraj citata ---
Uzmi tomato karticu, biraš tarife sam. Mene izađe 45 kn mjesečno, realno potroši i manje ali tarifa je takva i traje mjesec dana.

dick:

--- Citat: vukovvi - 16. 11. 2019. 11:27:44 ---može mala pomoć, kako isjučiti i kasnije uključiti pir senzor SMS-om na HC 700g i dali će kamera slikati u medjuvremenu na karticu

--- Kraj citata ---

*531*  isključenje senzora
*530*  uključenje senzora

Na karticu sprema fotke (i videa) ako se aktivira snimanje. Ako je senzor isključen, snimanje možeš aktivirati jedino slanjem SMS-a *500* ili *505*.

Pozdrav,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju