Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Suntec kamere, HC-300,HC-500,HC-700.......

<< < (5/7) > >>

Papcina:
uf, ok, prošlo dobro  sauf
pitao sam za onih iz Smart kamere jer mi je websajt i komunikacija s njima bila jaaaako čudna pa sam bio skeptičan da nije prevara... ugl naručio 5 kamera HC 801G al umjesto plaćanja preko računa sam uzeo dostavu HPexpresom... i eto, stiglo sve i u komadu :) ja sretan!

Nikola:

--- Citat: kcujko1 - 28. 11. 2019. 19:06:46 ---Imam HC300m, puna baterija, postavke dobro složene, okrenuta prema sjeveru da ne tuče sunce direkt u senzor, senzor postavljen na srednju osjetljivost, kontrolni sms kod za okidanje danju/noću radi i šalje slike... sve bi trebalo štimati.
Po danu dobro registrira pokret i šalje slike, ali i puno puta slika u prazno - ne znam što bi moglo aktivirati senzor?!
Ali po noći se uopće ne aktivira na senzor, znam po tom jer su drugi dan friški tragovi, a slike nema.
Kak riješiti taj problem, ima tko ideju?

--- Kraj citata ---
Koji je delay na kameri (odgoda snimanja nakon prvog aktiviranja)
Ako ste dobro čitali upute možete vidjeti da PIR senzor je pod kutem 120 stupnjeva, a kamera hvata 90 stupnjeva

vukovvi:
imam problem sa kamerom suntek HC700g. Naime prekidac za ukljucivanje gubi kontakt. Dali je neko imao taj problem i kako resiti. Hvala unapred i dobar pogled

Papcina:
imam nekoliko HC300M.. do prosle godine radila ok, onda je nisam koristio skoro godinu dana... neki dan ubacio SIM bonbon, postavke sve iste ko i lani, i neće i neće slati.... jel se nešto mjenjalo možda na mreži u međuvremenu? jel ima tko na bonbonu da potvrdi jel sve ok?

.44 ML:
Treba je resetirati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju