Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Suntec kamere, HC-300,HC-500,HC-700.......

<< < (6/7) > >>

Acido:
probaj učitati na novo postavke... jesi li možda u međuvremenu promijenio mob ili nešto pa da je mail upisivan na neki drugi uređaj?? kolega je imao aj problem, mućkali smo 5 dana dok nismo skužili da je od toga, i potvrdili na google mailu da je sve ok...

dick:

--- Citat: Papcina - 08. 10. 2020. 07:54:40 ---imam nekoliko HC300M.. do prosle godine radila ok, onda je nisam koristio skoro godinu dana... neki dan ubacio SIM bonbon, postavke sve iste ko i lani, i neće i neće slati.... jel se nešto mjenjalo možda na mreži u međuvremenu? jel ima tko na bonbonu da potvrdi jel sve ok?

--- Kraj citata ---

Javlja li se kamera na SMS poruke? Ako da, onda su SIM kartica i mobilna mreža u redu.
Provjeri sigurnosna podešenja Gmaila, treba biti omogućen pristup manje sigurnim uređajima/aplikacijama.
Gmail to zna nakon dužeg vremena nekorištenja vratiti na default - onemogućeno.

Papcina:

--- Citat: Acido - 08. 10. 2020. 15:09:22 ---probaj učitati na novo postavke... jesi li možda u međuvremenu promijenio mob ili nešto pa da je mail upisivan na neki drugi uređaj?? kolega je imao aj problem, mućkali smo 5 dana dok nismo skužili da je od toga, i potvrdili na google mailu da je sve ok...

--- Kraj citata ---

refreshao sam sve postavke i sve je ok učitano na microSD karticu, login postavke preko kompa uredno ulaze u gmail

--- Citat: Acido - 08. 10. 2020. 15:09:22 ---probaj učitati na novo postavke... jesi li možda u međuvremenu promijenio mob ili nešto pa da je mail upisivan na neki drugi uređaj?? kolega je imao aj problem, mućkali smo 5 dana dok nismo skužili da je od toga, i potvrdili na google mailu da je sve ok...

--- Kraj citata ---

jes, less secure apps je rješeno, kao i druge ograničavajuće postavke, čak sam otvorio i novi account na GMX al i dalje se niš ne događa..

SMSove nisam nikao koristio, isključivo internet tj SMTP prijenos... budem probao to

hvala lp

dick:

--- Citat: Papcina - 09. 10. 2020. 14:05:14 ---
SMSove nisam nikao koristio, isključivo internet tj SMTP prijenos... budem probao to

hvala lp

--- Kraj citata ---

Nisi mene citirao, no ipak se javljam ako mogu pomoći.

Mislio sam na SMS poruke *500*, *530* i *531*. Prvo vidi odgovara li kamera na njih svojim SMS-om.
Na SMS *520* kamera treba napraviti snimku i poslati je e-mailom. Provjeri na memorijskoj kartici napravi li kamera snimku.
Zadnja mogućnost: kad su slabe baterije kamera uspije napraviti snimku, ali je ne može poslati e-mailom jer za vrijeme slanja značajno optereti baterije uslijed čega padne napon. Isto se može dogoditi i uslijed loših (npr. korodiranih od stajanja) spojeva u kućištu baterija.

Pexon:
Pozdrav kolege  d4
Interesuje me da li kamera HC 801M snima istovremeno i video pored nekolicine fotografija istovremeno i u režimu slanja SMS-a i režimu automatske detekcije pokreta?
Planiram kupiti ovu kameru, do sada sam koristio HC300M, i njome sam zadovoljan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju