Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HLS vs HKS - mišljenja forumaša

(1/29) > >>

bagi:
Poštovani kolege lovci i kinolozi! Želio bih čuti Vaša mišljenja o sukobu (barem se meni tako čini) između HLS-a i HKS-a oko organiziranja IPO-a za lovačke pse, vođenja evidencije lovačkih pasa, izdavanja uvjerenja o položenim ispitima za pse i ostalo (da ne prepisujem cijeli članak iz zadnjeg Lovačkog vijesnika).
Ja osobno mislim da će oko toga biti velikih problema zbog kojih ćemo na kraju ispaštati mi vlasnici lovačkih pasa.
Još se više bojim da će zbog tih problema koji će nastati biti unazađena lovna kinologija koja ruku na srce i nije na nekom nivou (čast izuzecima).
Nadam se da ću potaknuti zanimlivu raspravu i unaprijed se radujem Vašim mišljenjima.

Venator:
Bila je jedna lijepa tema sa početkom konstruktivne rasprave a koja se nekom nije svidjela, reklo se očito nešto što je nekog zabolilo pa je izbrisana.

Jednom rečenicom ću ovo objasniti: ne vjerujem ni jednima ni drugima, sve se vrti oko novca (ne oko naših interesa) te gledaju kako bi zagrabili više na svoju stranu.
A imaš i temu pod nazivom: Patuljci pojma nemaju. To ti je tvoja tema.

karabat:
lova radi čuda i svađa ljude z4

bagi:
Hvala kolega Venator. Moram priznati da nisam pročitao cijeli forum.
Vidim da smo na istoj liniji što se tiče mišljenja o razlogu zbog kojeg je došlo do ove zakonske promjene (novac).

dr.don:
Imao sam tu sreću da sam prije tjedan dana sudjelovao u lovnokinolškom kupu Sv.Hubert u Dardi prvi put pod organizacijom HLS kao predstavnik Splitsko dalmatinske županije, gdje sam na večeri pomno pratio govor od Ðure Dečaka koji govori da HLS stalo samo do toga da lovci imaju besplatan IPO , koji HKS naplaćuje, te da je HLS plačao sve priredbe dosad za koje je HKS dosad sebe stavljao kao glavnog organizatora i platišu , međutim moje mišljenje je da će lovci tu najviše gubit jer će moć imat besplatan IPO, a ponovo ako budu trebali imat leglo morat će sa tim istim psom polagat IPO pod HKS

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju