Divljač > Lovačka kuhinja

Jela od riba i ostalog koje živi u vodi...

<< < (108/126) > >>

Goran:
Anubis & Gabro savjeti na mjesti i prihvaceni! Zna se ko  su majstori s mora!  Gabro trebao bi otvoriti ( putujuci) restoran i podjeliti sa svijetom ove guste. Nekad je Bevanda u Opatiji bio destinacija za gurmane mora ali ti ga sijes  u svakom pogledu.  Ovako svjeze iz mora pa odmah na gradela i lonac - ne moze bolje. Mirise dovde! Lovci znaju uzivati i na moru i u brdu. Sad ce te se smijati- najbolji trofej sto sam dobio kuci ove godine je emajlirana posuda za peku koju sam kupio jer je puno bolja nego ove sto imam. Vec se pekla pita i meso a cekam prvu hobotnicu da je ubacim.

Davor Antunovac:
Gabro svaka čast,osvježio si mi ovo jutro  ludiloo bravooo.ovo niko nemože platiti,ajd me povedi jednom na pecanje... ;D ;D ;D

grom:
Gabro to je posa! Fratara s gradela! Uh...sve valja ali on je zakon. I gavunići, i lešada, sve! Odo ujtru lovit štogod! (oćeš klinac, kišetina.Ni u lov ni na more).

Ideerp:
Aaaa mene i Gabrinog lovnog kolegu će pustit vrime ujutro malo na prepelicu

Gabro:

--- Citat: Davor Antunovac - 05. 09. 2019. 06:38:50 ---Gabro svaka čast,osvježio si mi ovo jutro  ludiloo bravooo.ovo niko nemože platiti,ajd me povedi jednom na pecanje... ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
Moran prvo kupit brod, onda možemo. Janezu i Anubisu sam obečao vec davno, nisam zaboravio. Kad dođem do pravog broda sve je otvoreno!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju