Divljač > Lovačka kuhinja

Jela od riba i ostalog koje živi u vodi...

<< < (107/126) > >>

Goran:
Sve se slazem I tako I radim ali ovde sam bio u gostima. Ja njima ribu oni gradela I svoj metod. Ja svoja zagrijem I namazem slaninom ili uljem a roba je na normalnoj temperature u ulja I kad je vruce pecem I nakon par minuta  okrenem I onda druga strana pa u ulje,persin, bijeli luk I zacine obicno da bude po naski. Vatra,je bila slaba, mi malo pijani a vrucina velika. Hvala na savjetima koji su 100 % na,mjestu.

Gabro:
Lito je na odlasku malo se guštalo. Kad smo več kod pečenja... Metoda keč and speč!! Odma na krmi!!

Gabro:
A malo se i kuvalo, frigalo.... Uglavnom iz mora na pijat...

anubis:

--- Citat: Goran - 04. 09. 2019. 14:57:08 ---Sve se slazem I tako I radim ali ovde sam bio u gostima. Ja njima ribu oni gradela I svoj metod. Ja svoja zagrijem I namazem slaninom ili uljem a roba je na normalnoj temperature u ulja I kad je vruce pecem I nakon par minuta  okrenem I onda druga strana pa u ulje,persin, bijeli luk I zacine obicno da bude po naski. Vatra,je bila slaba, mi malo pijani a vrucina velika. Hvala na savjetima koji su 100 % na,mjestu.

--- Kraj citata ---
Savjeti su bili prijateljski i od srca a još mi je draže kad kažeš da ste bili veseli zagi

Pinia:
 ludiloo  1liga Gorane , Gabro  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju