Divljač > Lovačka kuhinja
LOVACKA KUHINJA...
JANEZ L:
Lp!
Erwolf umeš Ti, kako se uživa život... Doktore... d1 d1 d1
I kod mene danas bilo vrijeme za roštilj... Janje, svinja, piletina, tikvice i u foliji karfiol. Krila su bila extra ljuta. Rumulada iz mog domaćeg Habanero sosa... z10 d1
Pored salata iz moje bašte...
Lovski zdravo
Janez L
Gabro:
Janez ludiloo 1liga
Pinia:
rostilj ludiloo 1liga rostilj
sljukar:
Janez d4 d4 d1 d4 d4 bl
erwolf:
d1 z10 d1 doktore d1 z10 d1
............nekad mi je majka davala-vidajlin- kao koktel vitamina za povecanje imuniteta i apetita a sad je dovoljno da vidim ovakvu sliku od 1000 reci i da odma padnem u sevdah...........janje na zaru!!!!!!,hedonizam na zaru......
doktore volim ljuto,prosle godine dobijem seme ljute paprike koja je navodno 4 na svetskoj listi ljutine....pomalo skeptican to seme dam sestrinom sinu koji uzgaja ljute paprike a onda ih susi,melje,pravi ljute prelive......i skroz na to zaboravim. prosle nedelje stize mali i kaze ajd da vidim koliko si hrabar-rodila mi paprika....jos uvek se dogovaramo sta bi mogli od nje napraviti,pa ako imas neki predlog,recept-pomazi
trinidad moruga schorpions orange
visina u saksiji 150-170 cm,e sad ljuta je toliko da izgleda kao anestezija kod zubara,jednu cu da stavim maslinovo ulje i zacine sa belim lukom za aromaticno ulje ali mi treba jos neka ideja.
d1 z10 d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju