Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (225/301) > >>

anubis:
Vlado nadam se da nisi šalu shvatio ozbiljno, znaš da volim kuhati i jesti kao i svatko tko me je vidio rol . Jedino što koristim malo veće lonce od uobičajenih...ovo je npr. nedjeljni ručak od jelena i vepra

anubis:
Ono je bilo za užu family, a u ovome kuham kada dolaze gosti na klopu...a onda  sauf

anubis:
Ajmo sada ozbiljno, pa da se nadovežem na temu pacanja divljači...to osobno ne radim često jer mi onda meso ima šmek po pacu a ne po divljačini. Ljudi  divljač često pacaju kako bi ona izgubila svoj specifičan okus, koji je nekima preintenzivan. JAKO volim upravo taj okus, tako da divljač pripremam kakva je, u naturu. Ukoliko slažem pac, radim to na slijedeći način...narezano meso zalijem crnim (kvalitetnim)vinom u koje sam prethodno stavio tucani papar, par zrna borovice olitiga kleka, par lovorovih listova  i sitno narezano korjenasto povrće. Tako stoji 12-24h, i u kotlić zagi

Pinia:
Marko  d4 Naravno da nisam  ;) Moram malo i ja tebe cimat  happi
Imaš odličan lonac morat ću i ja tako nešto zbiksat,mi bačve preradimo za ulje čuvat

deeejan:
Ljudi  divljač često pacaju kako bi ona izgubila svoj specifičan okus, koji je nekima preintenzivan. JAKO volim upravo taj okus, tako da divljač pripremam kakva je, u naturu.
[/quote]
 d4 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju