Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (268/301) > >>

Gabro:
Bravo svaka čast!!!!
Ako može mala sugestija za hobu...može ovo sve šta je išlo dosad ali umjesto kumpira cherry rajčica na pola, kapari i grah/fažol iz konzerve. Može i slanutak kuhani. Meni extra kombinacija!! Tako može i ostat u frižideru koji dan ako slučajno ima više a sa kumpirom baš i ne... Svakako dobar tek!!! zagi zagi

anubis:
Svaka sugestija je dobrodošla, ali ovako ju najviše volimo Gabro. Sve ti stoji osim onog graha...nekako nebi konzerve u ovakvim jelima nemoj se ljutiti. Klopa je skpro gotova...salata se hladi, a u saftonž sam dodao jednu ribanu domaću jabuku. Jelu će dati voćnu notu i malo kiseline, a kada se malo raskuha i gustoću. Toliko za danas a sad klopa sa obitelji pa juriš na Martinje...ekipa je već nervozna hao zagi

Gabro:
To sve odlično izgleda nema se šta reči!!  1liga 1liga
Ne mora bit fažol iz konzerve, može se skuhat sa strane pa dodat. isto tako i slanutak....ma volim i ja ovako i onako, ma u stvari ima malo toga šta ne volim (trenutno se ne mogu sitit ničega)  ;D ;D
Dobar tek i uzdravlje za Martinje  zagi zagi zagi

Pinia:
Da malo neobična kombinacija taj slanutak, fažol i hoba..  ččč Sigurno je i tako fino ne sumnjam. Kad budeš pravio nabaci sliku Gabro  d4
Anubis do idućeg puta   ;)
Večeras pazi da ne izgubiš vozačku  ;D  zagi zagi

Gabro:
Ili fažol ili slanutak ne skupa. Sa fažolom iz konzerve sam radio i stvarno extra (hoba, fažol, luk, kapula, petrsimul, cherry rajčica, kapari, ulje, kvasina...), dosad nabolja kombinacija, za slanutak čuo da je isto odlično.
Zadnja 3 dana se davim ovim rakovima, poplivali okolo broda pa vatamo špurtilom. Ovi na slici su manji ima ih i duplo večih. Ne zaostaje za jastogom.... Također me Filipinci naučili radit neki njihov Kini Lao, nešto ka carpaccio isto zanimljivo, uvatio par barakuda pa kombiniram sa rakovima....A šta češ snađi se druže kad ne možeš na Martinje... zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju