Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (58/301) > >>

JANEZ L:
Lp!

Gamsovo rame, lijepo izrezati na nekoliko mjesta. Rezove napunimo sa solom, biberom i bijelim lukom, na njih staviti grančicu ružmarina i sve proliti sa maslinovim uljem. Preko noći u frižider.

Stavimo u pećnicu, prvo za sat i po na 150oC, onda još za sat na 180oC...normalno, sve redovito prskati sa tekućinom od pečenja... d1 z10

Lovski zdravo
Janez L

evaeva:
Po stoti put , Janez ti si nenadmašiv. Da li si ikada čuo za Stevu Karapandžu i njegovu "jednu žlicu vegete".

JANEZ L:
Lp!

--- Citat: evaeva - 24. 03. 2013. 20:05:50 ---Po stoti put , Janez ti si nenadmašiv. Da li si ikada čuo za Stevu Karapandžu i njegovu "jednu žlicu vegete".

--- Kraj citata ---

Pa Stevo ti je Legenda i uvijek mi bio uzor! Skidam svoj lovački šešir ispred njega!!! d1 d1 d1

Seriju "Male tajne velikih majstora kuhinje" uvijek sam gledao, već kao klinac... 1liga 1liga 1liga

Lovski zdravo
Janez L

šokac:
 happi happi nisi ti Janez daleko od njega .

Imaš već popriličan broj recepata . Slobodno bi
mogao imati neku svoju emisiju .

Ako se odlučiš , evo jedan prijedlog za najavu .   happi happi     zagi

JANEZ L:
Lp!

Šokac pa ja sam još daleko, daleko, daleko od Steve i nikad mu neću biti ni do gležanj... d1 d1 d1

Ali svejedno hvala za ideju... d1 d1 d1 Samo emisije ne bude nikada, ovakvih pacova, kao sam ja, ne gleda niko... hao hao hao

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju