Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (120/301) > >>

Brane:
Bau-Bau juha !!   Začini  malo sa sodom bikarbonom i malo praška za rublje !!     d4   d4

p.s. onom šiljkanu pobjeliti će ruže, izvuci ga malo   ;) 

7 rem mag:

--- Citat: Brane - 26. 07. 2014. 12:29:00 ---Na moru sam uz djevojku i prijatelje iz Slovenije napravio spoj slavonsko-slovenske kuhinje ... Za juhu su se pobrinuli slovenci, pošto ništa drugo ne znaju ( Janez   lizi  ) , šalim se naravno ... kao glavno jelo u pećnici sam ispekao DS našpikanu domaćom slaninom, češnjakom, paprom, peršinom i s malo bosiljka  rostilj  .. za desert se pobrinula djevojka, koja je okušala u izradi domaće štrudle od sira  nosl  ....  Pozdrav s Paga ...   zagi    zagi

--- Kraj citata ---
Jel kod tebe bilo "varljivo ljeto"?  happi

deeejan:
Bau-bau juha hao hao hao

Brane:

--- Citat: 7 rem mag - 22. 08. 2014. 16:59:08 ---
--- Citat: Brane - 26. 07. 2014. 12:29:00 ---Na moru sam uz djevojku i prijatelje iz Slovenije napravio spoj slavonsko-slovenske kuhinje ... Za juhu su se pobrinuli slovenci, pošto ništa drugo ne znaju ( Janez   lizi  ) , šalim se naravno ... kao glavno jelo u pećnici sam ispekao DS našpikanu domaćom slaninom, češnjakom, paprom, peršinom i s malo bosiljka  rostilj  .. za desert se pobrinula djevojka, koja je okušala u izradi domaće štrudle od sira  nosl  ....  Pozdrav s Paga ...   zagi    zagi

--- Kraj citata ---
Jel kod tebe bilo "varljivo ljeto"?  happi

--- Kraj citata ---

Nije ljeto, već vrijeme je bilo varljivo !!    d4   z10

JANEZ L:
Lp!

Evo Slovenačka juha, nema bolje... z10

Ali znamo još nešto pored juhe... z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka