Divljač > Lovačka kuhinja
LOVACKA KUHINJA...
Brane:
Bau-Bau juha !! Začini malo sa sodom bikarbonom i malo praška za rublje !! d4 d4
p.s. onom šiljkanu pobjeliti će ruže, izvuci ga malo ;)
7 rem mag:
--- Citat: Brane - 26. 07. 2014. 12:29:00 ---Na moru sam uz djevojku i prijatelje iz Slovenije napravio spoj slavonsko-slovenske kuhinje ... Za juhu su se pobrinuli slovenci, pošto ništa drugo ne znaju ( Janez lizi ) , šalim se naravno ... kao glavno jelo u pećnici sam ispekao DS našpikanu domaćom slaninom, češnjakom, paprom, peršinom i s malo bosiljka rostilj .. za desert se pobrinula djevojka, koja je okušala u izradi domaće štrudle od sira nosl .... Pozdrav s Paga ... zagi zagi
--- Kraj citata ---
Jel kod tebe bilo "varljivo ljeto"? happi
deeejan:
Bau-bau juha hao hao hao
Brane:
--- Citat: 7 rem mag - 22. 08. 2014. 16:59:08 ---
--- Citat: Brane - 26. 07. 2014. 12:29:00 ---Na moru sam uz djevojku i prijatelje iz Slovenije napravio spoj slavonsko-slovenske kuhinje ... Za juhu su se pobrinuli slovenci, pošto ništa drugo ne znaju ( Janez lizi ) , šalim se naravno ... kao glavno jelo u pećnici sam ispekao DS našpikanu domaćom slaninom, češnjakom, paprom, peršinom i s malo bosiljka rostilj .. za desert se pobrinula djevojka, koja je okušala u izradi domaće štrudle od sira nosl .... Pozdrav s Paga ... zagi zagi
--- Kraj citata ---
Jel kod tebe bilo "varljivo ljeto"? happi
--- Kraj citata ---
Nije ljeto, već vrijeme je bilo varljivo !! d4 z10
JANEZ L:
Lp!
Evo Slovenačka juha, nema bolje... z10
Ali znamo još nešto pored juhe... z10 d1
Lovski zdravo
Janez L
Navigacija
[0] Lista Poruka