Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (135/301) > >>

deeejan:
Da naglasim, ne bi htio nikoga vrijedjati il naljutit. Svaka cast onima koji imaju pravu staru sljivu koja je dozorila u dudovim bacvama.
ali...
znam nekoliko domacih majstora :) koji svake godine peku rakiju, svake godine je zuta ko zlato :) i svake godine je stara bar 10godina, a svake godine je nestane prije nove 'berbe' i svake godine je fali hao hao
i kunu se u starost i kvalitetu, svake godine hao
a 'farbaju' ju na stari domaci nacin :D

erwolf:
svaka ti je na mestu deeejan  1liga

radio sam 15 godina u industriji kvasca i alkohola i upoznao mnogo proizvodjaca i njihovih recepata za dobru staru.....

ali ima jos da se nadje dobra za kucnu upotrebu zagi zagi zagi

Nosler:
Uh,hebem ti ove slike nisam trebao vidjeti!! bl bl bl d4

šokac:

--- Citat: deeejan - 22. 11. 2014. 13:56:55 ---Da naglasim, ne bi htio nikoga vrijedjati il naljutit. Svaka cast onima koji imaju pravu staru sljivu koja je dozorila u dudovim bacvama.
ali...
znam nekoliko domacih majstora :) koji svake godine peku rakiju, svake godine je zuta ko zlato :) i svake godine je stara bar 10godina, a svake godine je nestane prije nove 'berbe' i svake godine je fali hao hao
i kunu se u starost i kvalitetu, svake godine hao
a 'farbaju' ju na stari domaci nacin :D

--- Kraj citata ---

happi happi kako ide ona ... Šljive koliko Bog da a rakije koliko ja hoću .

Samo takva rakija ima u sebi više repe nego šljive .    happi a kad se probudiš ujutro , u glavi Lars Ulrich ...

Nosler:

--- Citat: Lazar - 22. 11. 2014. 12:03:33 ---od momenta kad se pretoci u staklo treba je popiti

--- Kraj citata ---
Ja sam "za"! happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju