Lovstvo > Lovački sajmovi

bern 2018.

<< < (7/11) > >>

GPK:
pepi2 jedino od nocnih nisanskih optckih nisana sto vredi je ATN i PULSAR ali na zalost u svajcarskoj se moze kupiti i koristiti samo u nekim delovima svajcarske uz specijalno odobrenje prvo lovista a zatim Policije. U francuskoj balem u ovom delu u kome ja lovim svaka Termovizija preko koje mozes nisanit i pucat je NAJSTROZIJE ZABRANjENA.
Kazne su od 10.000€ Oduzimanje Prevoznog sretstva oruzija i trajni gubitak Licence za Lov.

Mozes koristiti Flir i Bilo koji uredjaj za osmatranje ALI SAMO ZA OSMATRANJE svi ostali kojima se okular moze skinuti i uz neki adapter prikaciti na postojeci opticki nisan je STROGO ZABRANJEN i kazne su RIGOROZNE i EKSTREMNE.

Pepi2 Dnevno - Nocni opticki  nisan ATN imas u jednoj radnji u Zagrebu kontaktirao sam ljude cena mu je oko 1250Fr

Pepi2 ja koristim Flir i jako sam zadovoljan nije zabranjeno legalan si i meni je bitno da mogu da osmotrim i da prepoznam koja je divljac i pol. Ncu pucati na nekih 150-200m to je cist AVATURIZAM. Nocu se puva na sigurno na nekih 50 max 100m i to u Glavu siguran hitac divljac na mestu nastrela. Noc je noc i savaka potraga je rizicna i opasna.

pepi2:

--- Citat: ivo samoborec - 21. 02. 2018. 20:31:04 ---Pepi..koju nogu imas????Mislim na broj cipele..ha ha ha

--- Kraj citata ---
Hebote radije me pitaj za cijenu , jos se sad preznojavam  ludiloo

Boboo79:
ha ha te su mozda skuplje od ocuvane Lade Nive..

pepi2:
Hvala Gorane , Flir koristim vec dosta dugo i od velike je pomoci makar ponekad trebas puno maste da bi znao sta je ispred ,ali zahvaljujuci njemu puno pajceka je palo. Dosta dugo sam se vrtio oko THOR termalnog nisana ali zbog banalnog tehnickog rjesenja mozda ne budem mogao montirati na karabin , onda uvjek ostaje opcija sa forvard nastavkom na drugi karabin samo trebam vidjeti koliko cu uloziti prema tomu koliko i sta lovim.Vidio sam jedan od ovih ciljnika koje pokazujes i sasvim slucajno i neformalno upoznao trgovca.
Znam da je zabranjeno u CH a k tebi dolazim na srnjaka (ako me pozoves naravno) a njega pucam samo po dobroj vidljivosti. zagi

GPK:

--- Citat: pepi2 - 21. 02. 2018. 21:01:33 ---Hvala Gorane , Flir koristim vec dosta dugo i od velike je pomoci makar ponekad trebas puno maste da bi znao sta je ispred ,ali zahvaljujuci njemu puno pajceka je palo. Dosta dugo sam se vrtio oko THOR termalnog nisana ali zbog banalnog tehnickog rjesenja mozda ne budem mogao montirati na karabin , onda uvjek ostaje opcija sa forvard nastavkom na drugi karabin samo trebam vidjeti koliko cu uloziti prema tomu koliko i sta lovim.Vidio sam jedan od ovih ciljnika koje pokazujes i sasvim slucajno i neformalno upoznao trgovca.
Znam da je zabranjeno u CH a k tebi dolazim na srnjaka (ako me pozoves naravno) a njega pucam samo po dobroj vidljivosti. zagi

--- Kraj citata ---

Da smo zivi i zdravi  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju