Lovstvo > Lovački sajmovi
SAJAM LOVA, RIBOLOVA I TURIZMA SOLARI OSIJEK 2013-14-2015
tyrol:
--- Citat: lovac 1 - 11. 04. 2013. 08:13:32 ---I moj otac se nesrpljivo sprema za taj bus i još dvojica starijih članova.
--- Kraj citata ---
d4
fazan:
--- Citat: tyrol - 11. 04. 2013. 08:08:20 ---
--- Citat: fazan - 11. 04. 2013. 07:20:43 ---Na žalost ne . Maksimalno troje iz svake udruge. Imamo samo jedan autobus na raspolaganju.
--- Kraj citata ---
Taman. Predsjednik, tajnik i blagajnik lizi....i ja bi našao slobodan termin u takvim uvjetima ludiloo
1liga Lijepo se provedite
--- Kraj citata ---
To kod nas ne ide tako .
Tko radi i ostvari najviše bodova ima pravo prvenstva kako u raspodjeli divljačine tako i u ovakvim slučajevima. nema privilegiranih.
Za neke članove slabijeg imovinskog stanja društvo u određenim slučajevima participira kotizaciju.
tyrol:
--- Citat: fazan - 11. 04. 2013. 08:30:52 ---Tko radi i ostvari najviše bodova ima pravo prvenstva kako u raspodjeli divljačine tako i u ovakvim slučajevima
--- Kraj citata ---
Nisi me shvatio (mada ona trojica ponekad i idu....)
Fazan, znam ja to....tako treba biti , onaj tko najviše sudjeluje u radu i organizaciji LU, treba biti "nagrađen ovakvim poklonom"
Ne smatram to privilegijom, nego nečim zasluženim d4
fazan:
Prošlo je 7 dana od posjeta sajmu no nisam bio u mogućnosti napisati nešto o posjetu sajmu , Kopačkom ritu , Tikvešu i vinariji Josić u Zmajevcu.
Sajam iz godine u godinu lošiji sa sve manje kvalitetnih izlagača . Jedino kvalitetno je natjecanje društava u kuhanju čobanca i to daje draž i određeni muving sajmu. Kopački rit , a posebno Tikveš zapušteni i bez ikakvog usputnog sadržaja. No zato nas je sve oduševio restoran i vinarija Josić koja oduševljava gostoprimstvom ,uređenjem i gastronomskom ponudom.
Sve u svemu lijep i ugodan izlet , no puno je provesti 8 sati vozeći se autobusom.
Lovac:
Fazan hvala na reportaži, bravooo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju