Lovstvo > Lovački sajmovi
Varaždin sajam 2013
Lovac:
Ma ni to s gulašom nikako nije ok, je rnema konkurencije, samo je jedna firma koja ima šator i ponudu, da je konkurencije drugačije bi to izgledalo. rostilj
Druga stvara ako pogledate program, nema nešto od popratnih aktivnosti, neka tribina, predstavljanje knjige, izložba pasa, ..
ja ne vidim ništa, drugo je stvar što je u to vrijeme natjecanje HLS u streljaštvu, ali govorim o ovim događanjima na Sajmu... teaa
tyrol:
--- Citat: Lovac - 10. 10. 2013. 03:33:32 ---Ove godine bojkot ili slab odaziv trgovaca
--- Kraj citata ---
Nikakvo čudo, obzirom na vjerovatne uvjete, no šteta paci
Nadam se da se budem vidio s nekim od vas forumaša u nedjelju, kad planiram navratiti.... z10
.50AE:
sor šteta goriva, ovo su posljednji trzaji sajma.
evaeva:
Svake godine bio sam vjerni gost sajma u Varaždinu (2003-2009) sve do prije par godina kada sam se jako razočarao jer na cijelome sajmu nisam uspio kupiti pribor za čišćenje užljebljene cijevi (komplet za 30-06). Jedan na štandu ima četkicu, drugi sprej, treći špagu i svi kažu navratite do nas u trgovinu. pesi sajam kada moraš ići obilaziti trgovine za najobičniji pribor za čišćenje. Nakon toga par lovaca mi je reklo da se na sajmu nema što kupiti i od tada radije ću skupiti nešto novaca i posjetiti sajam u nekoj susjednoj zemlji (Njemačka) i kupiti si što mi treba a i nagledati se mnogočega zanimljivog.
tur338:
Upravo mi se tata vratio sa sajma i veli totalna pu...na.
Ponuda nikakva a izmedu standova se moze sleper okretati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju