Lovstvo > Lovački sajmovi

Varaždin sajam 2013

<< < (5/11) > >>

tyrol:

--- Citat: evaeva - 11. 10. 2013. 16:16:17 ---Svake godine bio sam vjerni gost sajma u Varaždinu (2003-2009)

--- Kraj citata ---
Evaeva, nažalost "to su bila vremena" kad je sajam bio na staroj lokaciji i održavao se u tri hale (lov posebno, ribolov posebno, turizam i zdrava hrana posebno).....
Sad nemogu napuniti jednu halu sa svim sadržajima,  uf

--- Citat: tur338 - 11. 10. 2013. 16:25:49 ---Upravo mi se tata vratio sa sajma i veli totalna pu...na.
Ponuda nikakva a izmedu standova se moze sleper okretati.

--- Kraj citata ---
Još kad ovo pročitam, razmišljam dali krenuti.... paci

ref ref napokon OPCIJA UREDI  ref ref moderatori hvala!!!!

Fratt:
Jeli to zato jer je najam štandova preskup ili postoji drugi razlog?

evaeva:
I cijena najma svakako igra ulogu ali nije mi jasno kako nešto prodati ako kupac nema gdje vidjeti taj proizvod, svatko tko dođe na sajam vjerojatno je i potencijalni kupac.

pepi2:

--- Citat: Fratt - 11. 10. 2013. 17:12:23 ---Jeli to zato jer je najam štandova preskup ili postoji drugi razlog?

--- Kraj citata ---

Najam je samo jedan element a opet ako se izlagaci i organizatori tematski sloze  s obzirom na period , vrste i nacine lovova koji predstoje , obogate to dodatnim sadrzajima koji idu uz lov kao sto je turizam npr. pa ribolov i sl., ponuda vozila ili plovila , animiraju izlagace iz susjednih drzava a Varazdin je odlicno pozicioniran za to i to sve marketinski i gastronomski dobro poprate ONDA bude i posjetitelja i kupaca. Da svi imaju interesa i racuna . I onda se moze govoriti o sajmu.

PH DBK:

--- Citat: evaeva - 11. 10. 2013. 17:20:31 ---I cijena najma svakako igra ulogu ali nije mi jasno kako nešto prodati ako kupac nema gdje vidjeti taj proizvod, svatko tko dođe na sajam vjerojatno je i potencijalni kupac.

--- Kraj citata ---

hahaha... "potencijalni kupac" - kotlovine i gemišta, prospekata i letaka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju