Lovstvo > Lovački sajmovi

Varaždin sajam 2013

<< < (7/11) > >>

Fratt:
Možda berasto razmišljam ali ja bi svakom dao free entry i onda uzeo svakom štandu 10-20% od prodaje nakon uvida u ukupni promet,recesijsko vrijeme sa recesijskom mjerom,pokrili bi troškove dvorane,privukli izlagače i zadržali povijest sajma,ovako sljedeće godine neće više biti nikoga...

pepi2:
Na dobrom si tragu pausalni iznos za m2 a onda odredjeni % od prometa ako je veci od pausala.Ne ovisi uspjeh sajma samo od izlagaca.

Zeiss:
Možda bi organizatori trebali poraditi na pronalasku neke druge jeftinije lokacije za održavanje sajma, pa bi odaziv izlagača bio veći, a samim time i posjetitelja. Kad bi zakup za štand izlagačima bio jeftiniji možda bi i cijene ponuđene robe bile manje, a samim time i nama kupcima pristupačnije pa bi bilo više prometa i interesa za posjetit sajam. Bar ja tako mislim.  zagi

ohio:
upravo se vratio sa sajma sa kolegama, svake godine sve lošije, osim prijateljskog razgovora sa Rusanom sve drugo nije za spomen

strijelac:
upravo se vratih sa sajma...šteta vremena,truda i cestarine na autoputu..katastrofa..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju