Lovstvo > Lovački sajmovi

Varaždin sajam 2013

<< < (6/11) > >>

evaeva:
Sudim po sebi, svaki put kada sam došao u Varaždin na sajam lova kupio sam nešto, bilo je tu svega (karabinsko i sačmeno streljivo, nož, remen za pušku, optika, fiber nišan, gojzerice, sprejevi za održavanje, itd).

PLAMEN19:
Ima li na sajmu za kupiti Aigle gumenih čizama s neoprenom?

Zeiss:
Ima na štandu od ritoše. Aigle parcours iso 1140 kn, ja ih kupio prije 2 mjeseca, zakon su.
Danas sam bio na sajmu i mogu reć da nema gužve ni sa izlagačima ni sa posjetiteljima.
Cijene su navodno manje za 20% radi sajamskog popusta, ali nisam baš primjetio, čak mi se čini da su negdje i veće nego u trgovinama istih izlagača ili iste.
Kod fehera sam kupio jaknu sa uloškom koji se vadi i hlače, 480 kn (u gudovcu kupio vestu pa sam dobio 20 kn popust) i to mi se čini u redu cijena, a ima i puno skupljih artikala od drugih proizvođača i na drugim štandovima. U glavnom za svačiji džep ponešto.
A što se manjka izlagača tiče, tko zna koliko je najam prostora za ta tri dana, a znamo da je održavanje takvih prostora jako skupo pa su cijene vjerojatno paprene tako da se pokrije i vrijeme dok je dvorana prazna i ne koristi se.  z14

ivek88:

Vjeruj mi nije najam za ta 3 dana baš mali..čak i znam cifru,ali nebi u javnosti!!

PH DBK:
pa nije  "top secret" da ti traže 10ak tis kuna za manji štand

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju