Divljač > Lovište
godišnja članarina
wortexhole:
Hvala, hvala zagi zagi
antispin:
Plačam 350 kuna u L.U. Zagrebački Lovac.Nemam nikakvih obaveza prema nikome.U lov idem komercijalno na srndača i jelena,na svinje kao gost.Prije sam bio član u jednom drušvu u kojem več preko 20 godina vlada sjevernokorejski režim.O svojem lovu sam odlučujem gdje ču i kada loviti,a ne da mi drugi zbrajaju ili oduzimaju bodove,kroje što ču i kako ču.Ovako odem kad želim i gdje želim,platim,pozdravim.I mislim da je to najjeftinije.
sus scrofa:
Kod nas u udruzi godišnja članarina je 1100 kn. Radi lakšega plaćanja postoji mogućnost da se palti u tri rate. Bitno je uz to da odradim 5 radnih akcija i da odradim koji skupni lov nije bitan broj. Isto tako od mene se traži da odradim koji lov na šteteočine u 2 mijesecu. Svaki lovac mora napraviti hranilište za sitnu divljač. Ostale lovnotehničke i lovnogospodarske objekte gradimo skupno ili samostalno u skladu sa lovno gospodarskom osnovom. Za sve navedeno lovim sve po lovno gospodarskoj osnovi. Wortexhole meni je se prije 7 mijeseci rodila kćer i svu sam pažnju posvetio njoj a uopće ne žalim iam dana više nego kobasica biti će i lova. Nek je curka živa i zdrava. Čestitam. zagi
danimus2005:
z14
Čestitke Wortexhole na prinovi.
z10
deeejan:
--- Citat: sljuka lukavec - 14. 01. 2014. 18:30:32 ---dejan iskreno nikad nije vrijedila te novce.neki clanovi za istu lovu puno vise dobivaju i imaju veca prava samo o tome se suti zagi
--- Kraj citata ---
znam prijatelju, znam, neki su uvijek povlasteni...i to je i najgore >:(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju