Divljač > Lovište
godišnja članarina
sljuka lukavec:
zato sam se ja i maknuo,jel ocito nekome ne vrijede moji novci jednako ko i njegovi zagi
Iggy:
deeejan i lukavec
..stvari se ubrzo mjenjaju u LD-u... tak da bez brige ;D ;)
wortexhole:
Čitam, dosta šarena situacija od društva do društva, a da je unutar društva uvijek i svugdje bilo jednakijih od jednakih i to stoji. To je žalosno ali je tako. Siguran sam da bi svatko od nas imao nešto za reći na ovo, ali to je već tema za neku drugu raspravu. Zanimljivo mi je samo kako su velike razlike u članarini od društva do društva. Neka društva očito funkcioniraju i sa članarinom od 1.000,00 Kn a neka ne mogu ni sa 3.000,00 Kn.
lovacpd:
nema tu sta biti cudno, svako drustvo donosi svoju odluku o visini clanarine, clan na to pristane ili ne... e sad drugo je pitanje sta sve ide u clanarinu.....ima li kakvih pogodnosti u vezi sa odstrelom i samim lovom(da li se ima sta loviti), itd....
evaeva:
Upravo tako, svako društvo odlučuje o visini svoje članarine. Ona može biti i minimalna koliko je potrebno uplatiti u HLS, no međutim svako društvo ima financijske i materijalne troškove koje treba pokrivati (režije, zakup lovišta, hrana za prihranu divljači, zaštitna sredstva za agrokulture, cijepljenje pasa, trihinela,..............i još mnogo, mnogo toga. Eto o tome ovisi godišnja članarina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju