Divljač > Lovište
Lovišta u Lici
miki26:
Poštovani kolege lovci !
Pošto već ima više od dvije godine da sam položio lovački ispit nakon toga nisam se učlanio jer nisam bio u mogućnosti što zbog financija a što zbog vremena, zanima me neko dobro lovačko društvo u Lici tj u blizini Gospića do nekih 50 km maksimalno izvan Gospića i naravno ne bi volio loviti u minskim poljima. Ovdje kod nas ima LD Lika ali ima puno sekcija sad koja je najbolja ili neko drugo lovačko društvo ?
javor153:
Prijatelju dođi u Gračac !
miki26:
hvala Vam svima koji se mi odgovorili, premda sam većinu poruka dobio na mail, zato možete pisati i ovdje na ovom forumu, pa nek i ostali vide.
Gabro:
Dobar dan kolege lovci,
Ja isto kao i kolega bih se zelio uclaniti u neko loviste u Lici,moze sve do Karlovca,te cijeli Velebit.Ja sam inace iz Kastela,pomorac sam tako da sam kuci samo 6 mjeseci godisnje.Clan sam vec u svoje 2 domicilne udruge, upoznat sam sa svim aspektima rada udruge od vodjenja papira do rada na radnim akcijama (ne izbacuje mi alergija od motorne pile hehe) cak obnasam funkciju lovnika u jednoj sekciji,a Lika me privlaci zbog svoje netaknute prirode i visoke divljaci. Volim lov pokretom i naporan lov,tako loviste sta vece i sta zabacenije to bolje. Najidealnija bi bila lovista u kojima bi se moglo lovit vise dana za redom,cak i preko tjedna jer mi se ne isplati dolazit samo radi lova nedjeljom. Ako ima neko loviste cak i slicnih karakteristika da prima clana,molim javite ili ovde na PM ili na mail antonkapov@gmail.com.
Unaprijed hvala i dobra kob svima
NikolaDodig:
Interesujeme da li neko od forumasa tj. lovaca lovi na podrucju Srba i oko kanjona te rijeke Krke odnosno na granici BiH i Hrvatske. Pitam iz razloga zato sto lovim na tom terenu i cujem cesto kolege lovce iz Hrvatske preko radio stanica, uglavnom na kanalu 2, ali zavisi kako kada.... Bilo bi dobro da se upoznamo, mada sam imao prilike i granicare da upoznam jednom ali sve je proslo OK.... pljus
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju