Divljač > Lovište
Lovišta u Lici
grga33:
--- Citat: javor153 - 27. 09. 2012. 15:00:15 ---Prijatelju dođi u Gračac !
--- Kraj citata ---
gdje u Gračacu i koje lovište zagi
mate:
--- Citat: NikolaDodig - 12. 02. 2013. 16:58:32 ---Interesujeme da li neko od forumasa tj. lovaca lovi na podrucju Srba i oko kanjona te rijeke Krke odnosno na granici BiH i Hrvatske. Pitam iz razloga zato sto lovim na tom terenu i cujem cesto kolege lovce iz Hrvatske preko radio stanica, uglavnom na kanalu 2, ali zavisi kako kada.... Bilo bi dobro da se upoznamo, mada sam imao prilike i granicare da upoznam jednom ali sve je proslo OK.... pljus
--- Kraj citata ---
kolega,
ja lovim na terenima oko Plavnog, Strmince, Crnih potoka......samo pruga djeli od BIH...
NikolaDodig:
Neznam ja obicno lovim u tom pogranicnom podrucju, recimo dosta puta kada dodjem pre svitanja vide se svijetla Srba i pruga dole, a sto se tice Gracaca nisam dole zalazio to je vec Hrvatska, recimo na guglu earth/u mozes vidjet satelicki, uglavnom su to sela u pogranicnom dijelu, kao Trubar, Cvijtenic i tako i dole prema kanjonu, pre par godina tamo sam izgubio dobro trobojca,otjerao prema vodi i nije se ni vratio , mozda je tamo negdje sada u Lici..... Nebi bilo lose da se upoznamo bez obzira na sve ,ipak smo mi lovci i ljubitelji prirode zagi zagi zagi...... A desavalo se da granicna pohvata lovce pa im je oduzimala puske na odredjeno vrijeme.......... Generalno kod nas je tesko loviti, to su velika prostranstva i nemoguce je sve zatvoriti tako da kod nas i kad vidis divljac je sreca a kamoli da ubijes.... sauf
javor153:
--- Citat: NikolaDodig - 13. 02. 2013. 17:01:35 ---Neznam ja obicno lovim u tom pogranicnom podrucju, recimo dosta puta kada dodjem pre svitanja vide se svijetla Srba i pruga dole, a sto se tice Gracaca nisam dole zalazio to je vec Hrvatska, recimo na guglu earth/u mozes vidjet satelicki, uglavnom su to sela u pogranicnom dijelu, kao Trubar, Cvijtenic i tako i dole prema kanjonu, pre par godina tamo sam izgubio dobro trobojca,otjerao prema vodi i nije se ni vratio , mozda je tamo negdje sada u Lici..... Nebi bilo lose da se upoznamo bez obzira na sve ,ipak smo mi lovci i ljubitelji prirode zagi zagi zagi...... A desavalo se da granicna pohvata lovce pa im je oduzimala puske na odredjeno vrijeme.......... Generalno kod nas je tesko loviti, to su velika prostranstva i nemoguce je sve zatvoriti tako da kod nas i kad vidis divljac je sreca a kamoli da ubijes.... sauf
--- Kraj citata ---
Kolega možda si čuo nekoga na stanici od mojih.Moje LD ima lovište i kod Srba,ja doduše još nisam iša tamo jer mi je daleko potegnuti do tamo a imam i bliže.Poznajem par domaćih dečki u Srbu.Kolega Mate kod mene su uglavnom članovi u društvu iz Sinja....
NikolaDodig:
ma nekada ih slusam ali kada traje lov onda se presaltam na drugi kanal, cesto spominju nekog Stipu.... ako budes imao prilike najavi mi se pa predjite ovamo malo kod mene u Bosnu... rostilj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju