Divljač > Lovište
Loviste u Francuskoj
GPK:
--- Citat: Huntercro - 20. 02. 2018. 14:20:52 ---gledanje filmova nije problem
--- Kraj citata ---
Vidi ako imaš šta prokomentarisati sto je tematika teme Ok. Ako ne iskuliraj.
Nemoj uplitari nesto sto nema feze sa zapicetom temom.
Mi se izuzetno lelpn kapiramo lovimo i uzivamo u nasem lovistu. Uopste nam nisu potrebni ljudi koji od Bukve ne vide Šumu!
Imamo ogroman broj Crne Divljaci kao i Srneče mozemp se pohvsloti da smo ove sezone u pogonskim lovovima koih je bilo 11 u proseku odstreljivsli 5-7 D.Svinja Razne Stalosti kao i velicine.
Imalismo jako lepe trofene Srndaće. Ove sezone icemo pokussti da izvadimo sva Škart grla aki ne uspemo sve ove nastavicemo tako i 2019god.
LOVAC77:
Ja sam nekad gledao: Lepa sela lepo gore.Super film protiv kolektivne amnezije.
GPK:
Posedujejemo u lovistubAutomacke hranilice koje 2xu toku 24 časa izbacuju zrnasti hrani.
Solista tokađe i u damom lovistu posesujemo Rezervat u kom se iznosi hrana tokomcele godine ali se u rezervstu nikad nije i nece se loviti. Divljač oms dosta vode jer ns celokupnog površini lovista imamo jedno deswtak vestačkih povrsina ima dosta i prihodnih potoks i manjih vodotokova.
Tako da tu izademo i lovimo Divlje Patke.
Zeiss:
Vidim da su Dalibor i Kareli isto tamo 1liga zagi
GPK:
Da karelija sam prvog povukso sa sobom i lvo 3 ili 4 godina kareli sam jos uvukso u svet lova u Francuskoj dok sam js bio psrtner lovista u oblasti Alsace 67 regija Selestat !
Dalibor je od 2018 sa nama i on je ove godine bio svega u 50% pogonskih lovova. U lovu sa ceka i u lov srndaća nije bio ni jednom!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju