Divljač > Lovište
Loviste u Francuskoj
GPK:
--- Citat: Ritski lovac - 19. 02. 2018. 21:00:34 ---Gogi, samo napred. Moj predsednik lu i tvoj drug u Francuskoj najbolje lovi sa sinom poznatog hrvatskog generala koji je stradao u ratu. I uziva. Valjam se od smeha kad krenu da mi pricaju dozivljaje iz suma Sampanje i Normandije.
--- Kraj citata ---
Ne znam nista o tome. A iskre da ti kažem to.me i ne zanima.
Kamo lepe srrce kad bi se svi ponasali kao mi ne gledamo.ni na versku ni ns nacijonalnu pripsdnost.
Srecni smo sto pricsmo istim jezikom i dto smo stvorili mogućnos da lovimo skupa. Veli ki je to pomak.
Iosk mi svi zivimo i stslne sdrese prebivslists u CH a lovimo u susednoj Francuskoj.
Mi smo svi brača po lovu sve ostalo je iza nas.
GPK:
--- Citat: Ritski lovac - 19. 02. 2018. 21:00:34 ---Gogi, samo napred. Moj predsednik lu i tvoj drug u Francuskoj najbolje lovi sa sinom poznatog hrvatskog generala koji je stradao u ratu. I uziva. Valjam se od smeha kad krenu da mi pricaju dozivljaje iz suma Sampanje i Normandije.
--- Kraj citata ---
Ne znam nista o tome. A iskre da ti kažem to.me i ne zanima.
Kamo lepe srrce kad bi se svi ponasali kao mi ne gledamo.ni na versku ni ns nacijonalnu pripsdnost.
Srecni smo sto pricsmo istim jezikom i dto smo stvorili mogućnos da lovimo skupa. Veli ki je to pomak.
Iosk mi svi zivimo i stslne sdrese prebivslists u CH a lovimo u susednoj Francuskoj.
Mi smo svi brača po lovu sve ostalo je iza nas.
Huntercro:
vidim da si jako zaboooooooravan čovjek ....
GPK:
--- Citat: Huntercro - 20. 02. 2018. 11:48:52 ---vidim da si jako zaboooooooravan čovjek ....
--- Kraj citata ---
Lepo bi bilo kad vi svi sledili moj primer i zaboravljali ruzno i tuzno ziveli za danas i za sutrasnjist koja je jako neizvesna.
Odgledso sam Film " USTAV REPUBLIKE HRVATSKE"
dobar film sa dobrom tematikom vredi ga pogledati glavnu ulogu igra pokojni Nebojša Glogovac. Ovom prilikom izjavljujem saucešće njegovoj porodici i zahvaljujem mu se za sve sto je urqdio za sve nas.
Nebojsa pocivaj u miru nek ti je laka zemljs i veliko Hvala.
Dobar pogled ups Dobra Kob.
Huntercro:
gledanje filmova nije problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju