Divljač > Lovište
odoše lovišta
magwin:
uh!!!!!ovaj ti je stvarno žestok ali surovo istinit! d4
TUROPOLJE:
Z sve smo mi sami krivi ,, i za situaciju u lijepoj našoj i propuste u lovstvu i sve ostale kakice nadređenih u svim porama društva jer nesposobni , nekvalitetni , neškolovani , nezainteresirani ljudi stavljeni su na funkcije i tako je u svim granama privrede i društva.A predani su im naši novci i sada rade to šta rade....
Ovo je jedina prava istina vjerovali to ili ne ....... teaa
Harry P.:
Huntercro, uzeo si mi riječi iz usta... d4
Turopolje, nemogu se složiti sa tobom da su to sve nesposobni, neškolovani, nekvalitetni ljudi. To su itekako pametni ljudi koji se za vrijeme svog funkcioniranja dobro "navuku" i iscrpe sve odakle se iscrpiti može i onda se povuku... I što je najsmješnija situacija, nakon što sve sj.bu i pobjegnu, opet im se odaju nekakve pohvale i priznanja za postignute uspjehe.
kalnik:
--- Citat: Huntercro - 04. 09. 2009. 22:18:41 ---klasična igra žgadije iz HŠ, 70-ih godina su prazna lovišta dala lovačkim društvima okolo kada su sve izraubali, onda su početkom 90-ih uzeli svima nama lovišta, da bi nam sada opet vratili izraubana i prazna. Pa pitam ja vas pa tko su oni da mogu godinama zabadave loviti i tko bi lud držao granu lovstva koja donosi isključivo gubitak. Nakon što su uredili objekte i lovačke kuće od naših novaca i ostalih poreznih obveznika sada će to u tišini privatizirati samo ne znam kakav će paravan biti dok se to ne obavi. Vjerovatno ono staro: unutarnji neprijatelj nikad ne spava...
--- Kraj citata ---
Kažu da je sve pokradeno. Vidiš da ima još, i to za malu paru. Gdje je kraj tome?
ante kula:
ajmo se mi na forumu organizirat i zakupit jedno loviste..osim ako to vec nije rezervirano za tajkune..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju