Divljač > Lovište
Radovi u lovištu
velimir:
--- Citat: GOGO LOVAC - 08. 04. 2012. 12:30:21 ---Čije motore koristite i kako su se pouzdane i trejne pokazale automatske hranilice ?
--- Kraj citata ---
Hranilice je donirao jedan naš lovac, a rađene su u njegovoj radionici po nacrtu onih u prodaji tako da motora ima svakakvih. Šta se tiće pouzdanosti, pouzdane su onoliko koliko je pouzdan akomulator, i kuruza mora biti čista radi štopanja.
Jedan:
--- Citat: GOGO LOVAC - 07. 04. 2012. 21:22:32 ---Sa vanjske strane ispod bačve .
--- Kraj citata ---
Možeš dodati i "Mašinistu", kao ja (Sjenica se hrani i usput izbacuje zrna kukuruza) happi zagi
GOGO LOVAC:
--- Citat: velimir - 08. 04. 2012. 13:01:12 ---
--- Citat: GOGO LOVAC - 08. 04. 2012. 12:30:21 ---Čije motore koristite i kako su se pouzdane i trejne pokazale automatske hranilice ?
--- Kraj citata ---
Hranilice je donirao jedan naš lovac, a rađene su u njegovoj radionici po nacrtu onih u prodaji tako da motora ima svakakvih. Šta se tiće pouzdanosti, pouzdane su onoliko koliko je pouzdan akomulator, i kuruza mora biti čista radi štopanja.
--- Kraj citata ---
Čujem da se neke hranilice kvare ,ne znam jel u pitanju motor ili je u pitanju tajmer ili akumulator,znma da sam čuo da ih ima svakakvih ,koje se pokvare i nekoliko puta u mjesec dana , pa nose na popravak ...
Jedan:
Jedan od modela imao je aluminijski limeni razbacivač zrna (okrugla pločica na osovini motora, s dva zakrilca na koju pada kukuruz iz spremnika), a koji se je znao "izlizati" od trenja zrna pri razbacivanju. Zakrilca su nakon kraćeg vremena upotrebe jednostavno nestala. Tada je jednostavno trebalo zamijeniti taj "propeler" drugim od čeličnog lima i vozi dalje. zagi
Brane:
Jučer smo imali akciju prepokrivanja jedne lovke za DS, koja ujedno služi i kao hranilica ..
Iako dosta posla za nas 7-8, do otprilike 14:00h sve je bilo završeno uz pauzu za ručak ..
Evo par slika ekipe od jučer . zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju