Divljač > Lovište
Radovi u lovištu
Pepi18KA:
sve ja razumijem...i čaval u živom drvetu...i princip kao za wc papir...al od kud ovaj vrganj izrasto iz daske z10
šokac:
happi happi Kaže jedan naš stari lovac , vi mladi ste napravili degene od divljači .
Daj joj soli , daj daj kukuruza , daj sjena . Jbg. to više i nije i divljač . happi happi
Tako i Zoran , čovjek izneo , umjesto da se pohvali , svi navališe happi happi zagi
Zoran:
--- Citat: šokac - 23. 05. 2012. 17:15:06 --- happi happi Kaže jedan naš stari lovac , vi mladi ste napravili degene od divljači .
Daj joj soli , daj daj kukuruza , daj sjena . Jbg. to više i nije i divljač . happi happi
Tako i Zoran , čovjek izneo , umjesto da se pohvali , svi navališe happi happi zagi
--- Kraj citata ---
ma jebe se zivo zoranu za soliste ja sam samo to napravio zbog nekih jebeni bodova jer je to kao jako noramlno po sumi postavljati sol,,, i hranilice i sijat kuruzu
pa tako da sam i ja primoran to ciniti,, nemoj da se jos neki pametnjakovic natakne na ono sta ce divljac po zimi,, bla blblbala sta bi drugo neg naj jaci prezivljavaju,,
šokac:
E hebiga , happi happi ako se netko "nakajlao " na ovom
forumu onda si to ti .
Jbg. moraš koju i primiti . pic
Osim toga , nije da ti držim stranu , nego općenito pitanje je
koliko je ljudi koji "špotaju" iznjelo ovakav kolut soli .
Po meni , normalno nije nimalo estetski ali ako je postavljeno
negdje usput, berući gljive , daska, dvije malo špage ali
poslužiće svrsi . Kad bi bar svaki lovac uradio nešto slično
ja bih bio ref ref
Štef:
za ovakvo solilo ti je minus bodovi ! Hoću da zabiješ stup u zemlju i gore da se napravi sve kako treba ! ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju