Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (76/166) > >>

ivek88:

pa trebal bi,ali nemam baš 2 tisuče eura za upad u novo društvo!!! ččč  z14

JANEZ L:
Lp!

--- Citat: ivek88 - 29. 04. 2013. 14:17:21 --- ja se svima vama divim koji na radnim akcijama pečete kobasice,špek i sl.. mi radimo cijeli dan i imamo dvije pauze od 10 min..ne stigneš si niti pivu spiti i samo ajd idem idem kaj se čeka!!! da bi nekaj spekli ništ...  mad
--- Kraj citata ---

Ma Ivek88 ne žali se ti, nisi jedini, isto je kod mene na društvenim akcijama. Samo se radi i kad se od radi, idemo kući kao ne prijatelji. Niko, sa nikom ne priča, svaki mrzi drugog... Ali he8i ga, to ti je cijena društva i u takvom društvu imaš "Tovariša" (drugara) sa kojima se družiš, pričaš o lovu i sa njima loviš. Ostalo je smeće, koje nisu bili primljeni kod vegića... uf

Baš danas bio na takvoj radnoj akciji. Sredili pašnjak iza d.s. Kad je bio kraj akcije, samo se išlo, ni doviđenja, niko nikome... paci paci paci To ti je slika, koja sjedi ovdje kod nas... medicusuper medicusuper medicusuper

Lovski zdravo
Janez L

ivek88:

Je,ali pazi ovo.. naša jedna radna akcija vrijedi 10 bod(za pravo u lov ti treba min 150 bodova..znači 15 akcija) !! obično je nedeljom od 8-14h ili duže,ovisi tu i tamo prek tjedna.. (a za tih 150 bodova dobiš 3 fazana)  slL

Pri nama nema niti lovačkih priča niti opčenito da se čovjem bar malo smije zaspominat(razgovarati) niti nasmijati  kad traja radna akcija.  uf

Isko kak ste rekli niti previše pozdrava prije niti poslije akcije..  gore nego iceki na šalažu...

JANEZ L:
Lp!

Imam 140 kila ali sam rekao, nismo rekli...!!! d1 Kod mene, Lovci drugari, smo na "Ti" i nismo gospodine, nego drugari...  zagi

Ma za 3 fazane... to ti samo kaže, da si pravi Lovac i Ti plata, ne znači nagrade... d1 d1 d1 Samo to, da možeš biti Lovac, Ti je nagrada za to, kaj ulažeš u to... d1

Lovski zdravo
Janez L

ivek88:

Oke, na ti smo!!  zagi

Nije bit u divljači, nego u bezveznim radnim akcijama koje opče nemaju smisla..,niti se više ništa ne radi za divljač nega da se nekim... bolje da ne velim!!! (mene ti osobno ne muče ta 3 fazana,nego 30-tak dr lovaca itd..) da me muče otišal bi u zelendvor!!!

da možeš biti Lovac, Ti je nagrada za to, kaj ulažeš u to...  => za ovo se slažem s tobom .. samo ja hoću da se malo više truda ulaže u fondove diljvači,poboljšanja njihovog staništa itd.., i da budu lovačka druženja i ekipa s kojom je sve moguće..a ne razne podjele i stari komunistički režim s prijetnjama...  z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju