Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (93/166) > >>

lovac ferenc:
sa zadovoljstvom radim prvu lovačku čeku ... teren nije nešto obecavajuci ali da ne budu u opasnosti stari lovci izvukao sam se sa njihovih terena .... sve u svemu šumarak u hataru dosta srneće i jelenske divljaći svinje malo rijeđe bude ih u prolazu to znaći da ću morat bit vrlo uporan i mudar puno hranit i tako to a i stari lovci ce moci neometano tuć u ritu neću im smetat  ...znate kako to ide  ludiloo

aski:
danas uređivanje i dezinfekcija volijere,priprema za prihvat novih fazančića

KOBI:

--- Citat: lovac ferenc - 21. 07. 2013. 15:36:31 ---sa zadovoljstvom radim prvu lovačku čeku ... teren nije nešto obecavajuci ali da ne budu u opasnosti stari lovci izvukao sam se sa njihovih terena .... sve u svemu šumarak u hataru dosta srneće i jelenske divljaći svinje malo rijeđe bude ih u prolazu to znaći da ću morat bit vrlo uporan i mudar puno hranit i tako to a i stari lovci ce moci neometano tuć u ritu neću im smetat  ...znate kako to ide  ludiloo

--- Kraj citata ---
Tako to i ide,prvo se izdaleka najavis a kad se malo obiknu i pripitome onda polako prilazis i ti tako da ne pravi nista stabilno jer da mozes poslije prenijet na bolju lokaciju  happi

lovac ferenc:
hehe da da .... ja neznam jel to samo ja ne vidim slike ili su moderatori maknuli zbog necega??

KOBI:
Ni ja ih ne vidim,kad sam isao citirat post vidim da ima i slika uz njega,a kad sam poslao nema slike,a nema ni na drugim temama slika post novijeg dat.  telll

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju